Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Кубок Украины
|
2240
6

Кубок Украины. Буран-Негабарит - Ураган. Анонс

Негабаритний «Буран» проти габаритів з «Урагану»

Кубок Украины. Буран-Негабарит - Ураган. Анонс

Цієї п'ятниці матчем «Метрополітен» - ЛТК у Києві стартував розіграш Кубку України 2010-11 рр. Більшість поєдинків 1/16 фіналу відбудеться наступного дня, 20 листопада. Зокрема, у Ковелі пройде одразу дві кубкові гри за участю місцевих першолігових команд. Спершу «Буран-Негабарит» прийматиме вищоліговий «Ураган», а згодом зустрінуться сусіди по турнірній таблиці першої ліги (група А) - «Шанс-Авто» і «Львівхолод».

Команда «Шанс-Авто» минулого сезону дебютувала у першій лізі (західна зона), де у підсумку посіла сьоме місце серед десяти учасників. Кращими бомбардирами першості стали двоє голеадорів - Володимир Бобилєв (35 м'ячів) та Іван Данилюк (27 м'ячів), котрі на двох забили майже дві третини усіх голів ковельської команди.

Цього сезону у першому дивізіоні найбільше місто Волинської області представляють дві команди. Компанію «Шанс-Авто» склали земляки з команди «Буран-Негабарит», які стартували на всеукраїнському рівні з двох гостьових поразок. У першому турі «Буран» мінімально поступився у Львові від «Лємберга» з рахунком 4:5, а минулого уік-енду був битий у Чернівцях, де місцевий «Меркурій» не залишив жодних шансів дебютантам - 10:3.

У зв'язку з переїздом львівського «Кардиналу» та об'єднанням з МФК «Рівне», більшість молодих гравців, які раніше захищали кольори першолігового МФК «Рівне-ДЮСШ №4», перебрались до сусідньої області, де виступатимуть у команді «Шанс-Авто». Це - голкіпер Колодюк, польові гравці - Жовтун, Тушич, Ситник, Басюк, Петрик, Прислупський, Кравчук, за плечима деяких з них є невеликий досвід ігор вищої ліги.

До стану земляків з «Бурану-Негабариту», а відтепер конкурентів по першій лізі, перебралися 21-річні Іван Данилюк та Віталій Кашуба. Обох гравців, незважаючи на їхній молодий вік, можна вважати лідерами цієї команди. Зокрема, на Віталія Кашубу, що раніше виступав за футбольну «Волинь», минулого року звернув свою увагу львівський «Тайм». Однак травма завадила цьому гравцю зарекомендувати себе перед наставником чемпіонів України Станіславом Гончаренком.

Кубкова гра з «Ураганом» стане для ковельців першим домашнім матчем у цьому сезоні. Очікується, що у центральному спорткомплексі волинського райцентру - комплексній ДЮСШ - цієї суботи буде повний аншлаг. Обслуговувати матч 1/16 фіналу Кубку України «Буран-Негабарит» - «Ураган» будуть Роман Проць з Дрогобича та львів'янин Богдан Кіндій. Початок гри - 20 листопада о 12:00.

Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК «Ураган»

20 ноября, суббота
«Буран-Негабарит» (Ковель) – «Ураган» (Ивано-Франковск)
Ковель. Комплексная ДЮСШ. 12.00
Арбитры: Проць (Дрогобыч), Киндий (Львов)
Прогноз www.sport.ua – 1:8
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 6
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
rys75
parazityk -а ты сколько хотел?
Vovasss-журналисту не идет такие коменты писать!непрофессионально!
ferny_9
В субботу, 20 ноября, в 14-00 на сайте www.fcsumdu.sumy.ua будет проведена текстовая онлайн-трансляция матча 1/16 финала Кубка Украины по-мини футболу "Катран" (Запорожье) - "СумДУ" (Сумы)
parazityk
Минулого року з львівським Динамо щось не дуже нагромили...
Vovasss
Прогноз нормалдьний, "Ураган" любить громити явно слабших за себе суперників...
parazityk
Занадто крутий прогноз. Думаю, Гупа буде багато експериментувати із четвірками.
1:4
Ange1s
а я то за Ковель!!