Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1708
0

РОГАЧОВ: «Нашi суперники сил не економлять. У них спад»

Лідер львівської «Енергiї» Євген РОГАЧОВ аналізує перебіг подій в чемпіонаті України з футзалу

РОГАЧОВ: «Нашi суперники сил не економлять. У них спад»
Евгений Рогачев

У десятому турi чемпiонату України з футзалу вiдбулося аж двi битви лiдерiв. У пiдсумку третя команда турнiрної таблицi «Кардинал» програла одноосiбному лiдеру «Локомотиву», а «Енергiя» змiцнила своє  становище,здолавши четверту команду чемпiонату «Єнакiєвець».

- Це була битва двох команд, гідних боротися за чемпiонськi медалi, - аналiзує  гру свого клубу проти «Єнакiєвця»  Євген Рогачов, лiдер та найкращий бомбардир «Енергiї». - Жоден iз суперникiв не хотiв програвати. Нам поталанило лише тому, що ми використали на один гольовий момент бiльше.

- «Енергiя» та «Локомотив» пiшли у вiдрив вiд iнших переслiдувачiв...
- Приємно, що ми вiдiрвалися. Натомiсть вiд лiдера ми вiдстаємо на одне очко i маємо на одну гру бiльше. Зрозумiло, що все одно треба буде наздогнати «Локомотив». Утiм, перше мiсце у пiдсумковiй турнiрнiй таблицi ще не гарантує чемпiонства. Переможцем змагання стане той клуб, який найкраще зiграє у плей-офф.

- А вам не видається, що вашi конкуренти зберiгають весь потенцiал на стадiю плей-офф?
- Нi, такого бути не може. Нiхто з гравцiв не дозволить собi економити сили. У кожному матчi вiдбувається вперта боротьба за кожне очко. А вiдставання конкурентiв можу пояснити лише їхнiм спадом.

- Ви розмовляєте з гравцями iнших команд? Чим вони пояснюють причини кризи?
- Маю багато приятелiв у «ТВД», де я колись виступав, у «Таймi» та багатьох iнших клубах. Ми спiлкуємося з конкурентами, але причини кризи не аналiзуємо. Це внутрiшня справа кожного колективу. Я радий, що в нас все гаразд. «Енергiя» додала в грi i прогресуватиме надалi. Завдання клубу - завоювати золотi медалi. I до цього ми крокуємо.

- Ви нинi посiдаєте третє  мiсце у списку найкращих бомбардирiв чемпiонату України...
- Моя першочергова цiль - чемпiонство команди. Не найважливіше для мене стати найкращим бомбардиром. Утім, якщо мої одноклубники вiддадуть менi найбiльше гольових пасiв, то буду лише радий.

Олег ЗУБАРУК, газета «Експрес»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.