Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2307
12

ЧУ з футзалу має проходити згідно правил FAIR PLAY

Звернення АМФУ до Президентів, тренерів, гравців та представників клубів

ЧУ з футзалу має проходити згідно правил FAIR PLAY

Шановні панове!

Асоціація міні-футболу (футзалу) України разом з контрольно-дисциплінарним комітетом проаналізувавши хід 18 Чемпіонату України з футзалу, а також проведення міжнародних турнірів (Луганськ, Львів, Івано-Франківськ), звертає увагу керівників усіх футзальних клубів на необхідність підвищення рівня виховної роботи в командах (клубах) у зв’язку з тим, що окремі гравці, тренери, функціонери (Гончаренко С.О., Гоголінський С.О., Ожегов С.К., Кондратюк М.П., Баховський Ю.С., Паршиков А.Д., Піддубний С.О., Романов М.В.) допускають зневагу, а в окремих випадках некоректні, образливі висловлювання на адресу суперників, арбітрів, офіційних осіб АМФУ.

З початку чемпіонату гравцями команд отримало 62 попередження, з яких 37 за неспортивну поведінку, в тому числі 5 за апеляції до арбітрів, незгоду з їх рішеннями.

Також призиваємо не допускати прояв расизму, дотримуватись однакового відношення до усіх осіб, задіяних у футзалі, незалежно від їх расової належності, кольору шкіри, походження, політичних і релігійних переконань.

Особливої уваги вимагає роз’яснювальна робота з уболівальниками, які створюють атмосферу матчу та зацікавлені у тому, щоб гра проходила у відповідності до правил FAIR PLAY.

У той же час в окремих матчах («Луг.Т.К.» - «Шахтар», «Локомотив» - «Моноліт») уболівальники клубів «Луг.Т.К.» та «Локомотив» допускали непристойні образливі висловлювання на адресу клубів-суперників.

Крім цього інформуємо, що у відповідності до рішення Виконкому Федерації футболу України від 19 липня 2010 р. (питання 3, рішення 8) за грубі, некоректні або безпідставні висловлювання  офіційних осіб клубу на адресу арбітрів та інспектора стосовно проведеного матчу, до цих осіб застосовуються наступні дисциплінарні санкції.

Вперше – до 50 000 гривен.

За кожний повторний випадок – сума дисциплінарної санкції збільшується вдвічі.

Про зміст даного листа просимо проінформувати працівників клубів.

АМФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 12
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Referee
pro-fan
___________________
Дело в том, что этот вид спорта такие, как те, кто упоминается в этой статье, довели до такого состояния, что любая желтая карточка за такое поведение может спровацировать если не драку, то многое другое... Поэтому судьи пытаются не замечать многого, чтоб просто довести игру до конца (особенно тогда, когда арбитр знает, что он прав)... Этот процес никакими штрафами не остановишь...к сожалению...
vetalzz2010
о, а Монолит донес на Локо!!!фуууууу...
fiorentina10
FAIR PLAI - це в першу чергу чесне суддівство!
pro-fan
так ведь у судей карточки есть,пускай показывают и не делают вид,что не услышали мат в свой адрес.у меня просьба к АМФУ:Можете выложить распечатку с количеством карточек за неспортивное поведение по командам у какой команды сколько таких предупреждений чтоб определить кто fair play соблюдает,а кто это правило игнорирует.спасибо за ранее
matahata
Самая страшная команда МФК "Кардинал-Ровно". Тренер и президент "зневажають суперників". Прикидаю какие там болельщики!!! Звери прямь лесные!!!
trancelife
fiorentina10, хахаха. типо экономвариант!!!
fiorentina10
Висловлюватися дорого, може, дешевше обійдеться по свистку заїхати під час свисту.
trancelife
из 8 упомянутых - 4-ро имеют отношение к Кардиналу))) Самые недовольные судейством?
Vovasss
Віце-президент "Кардиналу".
trancelife
а кто такой Кондратюк М.П.???
trancelife
и штраф в 10000 грн. за какое-либо проявление недовольства по поводу любого свистка судей.
ivanvanek
В ліси фінансова криза? Не може бути) Хай ті комедіанти судити навчаться, а потім смішіть людей подібними листами