Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
900
0

Сергей КУЗНЕЦОВ: «Мы могли забить и больше голов»

Форвард «Карпат» считает, что его команда имела массу пространства и много моментов

Сергей КУЗНЕЦОВ: «Мы могли забить и больше голов»
По завершенні переможного матчу з «Кривбасом» центрфорвард «Карпат» Сергій Кузнецов поділився своїми враженнями від гри з Інформаційним центром клубу.
 
«Результатом гри я задоволений. Для нас було дуже важливо сьогодні виграти. Адже в останніх матчах ми хоча й грали досить добре, нам ніяк не вдавалося перемогти. Загалом, на мою думку, команда зіграла добре – ми забили два голи і виграли. Вважаю, ця перемога є для нас дуже важливою. І не тільки з огляду на боротьбу за очки в турнірній таблиці. Сподіваюся, що вона додасть нам ще й впевненості у наступних іграх, в яких ми також будемо намагатися потішити наших вболівальників і новими перемогами, і красивим футболом», – сказав 79-й номер «зелено-білих». 
 
При цьому Сергій доволі критично оцінив дії карпатівської ланки нападу у матчі, сказавши, що за такої гри всієї команди забитих голів мало бути більше.
 
«Так, я задоволений результатом, тим що ми виграли. Але я також вважаю, що ми могли забити сьогодні більше голів, ніж забили. Перш за все саме через це я і не задоволений тим, як сьогодні зіграв наш напад. Ми мали простір, мали багато моментів, але забили лише два м’ячі. Можливо, нам десь було важко фізично і не було необхідної свіжості у фазі завершення атаки. Втім, нам потрібно більше працювати на тренуваннях над цим компонентом гри», – вважає форвард.
 
Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.