Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Кубок Украины
|
1532
0

Ролан ГУСЕВ: «Взяли реванш за проигрыш в чемпионате»

Автор гола в ворота «Карпат» о матче во Львове

Ролан ГУСЕВ: «Взяли реванш за проигрыш в чемпионате»
Ролан Гусев

Влучний удар російського легіонера київського «Арсеналу» Ролана Гусєва на 82-й хвилині чвертьфінального матчу Кубка України у ворота «Карпат» фактично остаточно поховав надії заповнених трибун стадіону «Україна» на вихід їхніх улюбленців у півфінал. Тож зрозуміло, що по завершенні зустрічі один з найдосвідченіших «каштанчиків» перебував у гарному настрої і не відмовився від спілкування з журналістами.

– Ми дуже хотіли виграти цей матч. Перш за все ми прагнемо вийти у Лігу Європи, а через Кубок України це можна зробити значно коротшим шляхом. От зараз нам залишилося виграти практично один матч. А окрім того, страшенно хотіли взяти реванш у «Карпат» за прикрий програш у матчі чемпіонату, коли за рівної гри ми пропустили навіть не на останніх хвилинах, а на останніх секундах матчу.

– Ти говориш, що у Кубку вам фактично залишилося виграти одну гру і ви в Лізі Європи. Але суперник у вас стовідсотково буде не простий. Також не відомо, де доведеться грати – вдома чи в гостях…
– Суперник насправді буде дуже сильний і ми точно не будемо у півфіналі фаворитом. Але це нам тільки на руку. Ну а хто виграє, побачимо. Це ж кубок – тут різне буває. Та й потім, на одну гру завжди можна зібратися. А мотивація у нас буде точно більшою, ніж у суперника. Щодо місця проведення матчу, то це значення немає. От «Карпати» ми ж обіграли у Львові.

– Рахунок сьогодні по грі? «Карпати» ж ніби значно більше атакували, ніж «Арсенал».
– А ми й не мали наміру грати на атаку. Наша тактика була простою – дисципліна в обороні і впіймати свій шанс в контратаці. Як бачите, наш розрахунок на контратаки виявився вірним.

– Ти не так часто забиваєш, але сьогодні тобі це вдалося.
– Самодін рвонув з м’ячем по флангу, я пішов по центру паралельним курсом. Він прострілив, а я був першим на м’ячі. З тої позиції було важче не забити, ніж забити. Так що все зробив Сергій, а я лише ногу підставив.

– «Карпати» серйозні проблеми вам створили?
– В принципі моменти у них були, але загалом, вважаю, що це був їхній не найкращий матч. Втім, нас це не здивувало. Команда вже порядком втомлена. Всю гру відчувалося, що свіжості гравцям бракує. Знаю також, що сьогодні через різні причини у «Карпат» був не найсильніший склад. Але в цілому у Львові дуже хороша і перспективна команда. Не сумніваюся, що участь у груповому турнірі Ліги Європи, яка в них забрала чимало сил, принесе команді користь дуже скоро. Адже втома пройде, а досвід залишиться. Я це чудово знаю з власного досвіду. А сьогодні не був день «Карпат».

– Що скажеш про атмосферу на стадіоні?
– А що можна сказати, коли стадіон практично заповнений? Зрозуміло, що грати, хоча й вболівали не за нас, було приємно. Шкода, що в такій атмосфері проходить не кожен матч як в Україні, так і в Росії. От і я хотів би спитати у львівських вболівальників, а чому їх значно менше прийшло, коли ми з «Карпатами» грали у чемпіонаті. Невже їх Кубок України цікавить значно більше?

– Сьогодні був безкоштовний вхід.
– Тоді все зрозуміло…

Офіційний сайт ФК Карпати

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Таблица коэффициентов УЕФА. Англия лидирует, Италия почти догнала Испанию
Футбол | 19 апреля 2024, 16:30 3
Таблица коэффициентов УЕФА. Англия лидирует, Италия почти догнала Испанию

Украина завершила сезон на 18-й позиции 5-летнего рейтинга

Таблица УПЛ. Шахтер увеличил отрыв от конкурентов после победы над Зарей
Футбол | 19 апреля 2024, 06:45 172
Таблица УПЛ. Шахтер увеличил отрыв от конкурентов после победы над Зарей

Горняки могут попасть напрямую в групповой раунд Лиги чемпионов 2024/25

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.