Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
4570
9

Тайм - Шахтер - 2:3: Помста за минулорічні поразки

Остання гра Станіслава Гончаренка в чемпіонаті?

Тайм - Шахтер - 2:3: Помста за минулорічні поразки
Тайм - Шахтер

«Схоже, що це будуть останні мої кроки у Львові. В таких обставинах працювати більше неможливо» – саме так після матчу із «Шахтарем» сказав головний тренер «Тайму» Станіслав Олександрович Гончаренко.

«Я вже півтора тижні перед єврокубками не можу зустрітись із керівництвом, щоб оцінити якісь контури. Ми професіонали, нам потрібно відіграти Кубок УЄФА, і потім я їду зі Львова» – саме такі слова Станіслав Гончаренко сказав після матчу. Можливо Станіслав Олександрович трохи погарячкував після чергової поразки, але схоже його слова були досить упевнені.

Сам поєдинок пройшов у рівній боротьбі. Початок матчу навіть був за «Шахтарем». Дяк загрожував воротам, але м’яч пролетів мимо. Згодом після обрізки Макаєва Юнаков вивів Мірошника тет-а-тет із воротарем, але Лисенко вийшов з воріт і вибив м’яч в аут. «Тайм» почав грати тільки починаючи із 6-ї хвилини. Львів’яни як завжди довго комбінували біля чужих воріт, виважено шукали дірки у обороні. Лише на 6-й хвилині Якунін вперше пробив у ствір воріт, але надійно зіграв Сагайдаченко.

Але вже через дві хвилини господарям вдалось відкрити рахунок. Після прострілу зліва Павленко намагався п’яткою проштовхнути м’яч, але йому заважав захисник, а от Овсяннікову завадити вже не міг ніхто, і Денис легко вразив порожній кут. Згодом лише відчайдушна гра Вороніна не дала завдати удару Бондару, а після того, як Якунін вийшов на ворота і перекинув воротаря, Калуков виніс круглого із лінії воріт.

Але й «Шахтар» атакував дуже гостро. Юнаков вивів Мірошника тет-а-тет із воротарем, але Олег, намагаючись обіграти кіпера, змістився в кут і пробити вже не вдалось. У наступній атаці Воронін влучив у стійку воріт. Але все-таки гостям вдалось вирівняти рахунок. Воронін віддав класний пас у штрафний майданчик, а Юнаков кивком ноги витончено відправив сферу у кут воріт.

Незважаючи на нічийний рахунок, який його однозначно не влаштовував, «Тайм» не форсував події на початку другого тайму. «Тайм» володів м’ячем більше, але гостріші моменти виникали саме біля воріт Лисенка. Кіпер мусів попрацювати після ударів Юнакова і Дяка. І на 24-й хвилині він також виручив свою команду, але йому не вистачило трохи фарту. Дрьомов в центрі майданчику віддав коротку передачу на Калукова, той на лівому фланзі прокинув захисника, вийшов на ворота, але пробив у Лисенка, але м’яч вдарився в груди того ж Калукова і заскочив у сітку.

От вже після другого голу львів’яни заграли активніше. Сагайдаченко витягнув удар Скорого під перекладину, згодом Кондратюк влучив у стійку воріт. Ще за кілька хвилин Юнаков виніс м’яч з лінії після удару Кондратюка, а Сагайдаченко відбив удар Бондара. І тут й спрацювала класична швидка контратака. Блискавична триходівку завершив Воронін, а асистував йому Юнаков.

Станіслав Гончаренко відразу взяв тайм-аут і впустив Овсяннікова. Львів’яни, як завжди, досить непогано розігрували п’ятого, але Сагайдаченко впіймав кураж. Він відбив удари і Павленка і Легчанова. Але й інтрига могла зникнути й якби «гірники» хоч б раз потрапили у порожні ворота, а шансів у них було вдосталь. За дві хвилини до сирени замість Овсяннікова п’ятим почав грати Легчанов, і за хвилину до сирени Кондратюку все-таки вдалось скоротити відставання. І на останній хвилині він ще й міг принести нічию, але влучив у стійку.

А що було після матчу було написано вже на початку звіту. Схоже, що проблеми у «Тайму» продовжуються, а хороша гра проти «Моноліту» і «Урагану» це був всього лиш на всього муляж.

Володимир КРУПЧУК

«Тайм» - «Шахтер (Донецк)» - 2:3
Львов. Дворец спорта «Галичина»

«Тайм»: Лысенко - Овсянников, Якунин, Кондратюк, Павленко - Скорый, Д.Бондарь, Макаев, Шевченко -  Олищук, Легчанов
«Шахтер»: Сагайдаченко -  Дяк, Юнаков, Воронин, Мирошник - Вершинин, Калуков, Вахула, Дремов, Свиридов, Стрельцов
Арбитры: Туржанский (Запорожье), Хоботов (Киев)
  Овсянников (8), Кондратюк (39) - Юнаков (17), Калуков (24), Воронин (30)
  Овсянников (37) - Дремов (28)

Удары (в створ): 26 (19) - 19 (13)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

www.futsal.sport.ua

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ЧМ-2024 по футзалу. Все потенциальные соперники Украины. Когда жеребьевка?
Футзал | 20 апреля 2024, 02:41 0
ЧМ-2024 по футзалу. Все потенциальные соперники Украины. Когда жеребьевка?

Жеребьевка финального раунда ЧМ пройдет 26 мая в Самарканде

Шок в дерби, триллер в Манчестере. Эвертон сенсационно одолел Ливерпуль
Футбол | 25 апреля 2024, 00:05 25
Шок в дерби, триллер в Манчестере. Эвертон сенсационно одолел Ливерпуль

Ириски обыграли Клоппа и Ко 2:0, Миколенко травмировался, Ман Юнайтед выиграл у Шеффилда

Комментарии 9
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
krotenok
Наконец-то. Молодцы!
AlikR
"Таймовцев" разделить и доукомплектовать "Контингент" и "Планету-мост".
И вместо одной плохой команды в чемпионате появятся две хорошие.
Vorobentus
Гончаренко не йди!!!!!!!!
vetalzz2010
да, непредсказуемые результаты игр, особенно чемпиона и вице-чемпиона прошлого сезона!!надо умудрится проиграть 6.2. дома Монолиту, а потом победить на выезде чемпиона!!!с победой!!!
cardinal-rivne.at.ua
Нет. Все как было так и осталось
boguyang
А второй круг?
boguyang
А второй круг? Или регламент поменяли?
AlikR
"ТВД"шников жалко... скатали ничейку с "Локомотивом", и после этого не попасть в плей-офф... обидно.
trancelife
Если сенсаций особых в этом туре не будет, то уже где-то на 80% будет ясно, кто в плей-офф не попадет.