Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1245
0

Сандро Гурули отмечает юбилей

Форвард «Карпат», как и все грузины, человек эмоциональный

Сандро Гурули отмечает юбилей
Два роки тому «Карпати» підписали контракт з молодим грузинським нападником. Самого новачка мало хто знав, але його прізвище було відомим багатьом. Батько карпатівця був одним з кращих грузинських футболістів кінця 80-их, початку 90-их. Тож, оскільки Алекс вирішив піти батьковими стопами, відповідно, на нього тиснула вага відповідальності. Якщо вже не перевершити батька за досягненнями, то, принаймні треба грати не гірше за нього. А робити це в умовах гострої конкуренції доволі непросто.
 
Сандро, як і всі грузини, людина емоційна. Він неймовірно радіє перемогам та забитим голам і важко переживає поразки та нереалізовані моменти. Останнє, власне, наразі є найболючішою темою, адже в Гурулі ледь не в кожній грі з’являються прекрасні позиції для завершального удару, але щось та й заважає довести справу до логічного фіналу. Все ж, гра Гурулі не могла пройти поза увагою головного тренера збірної Грузії Темурі Кецбайї, який викликав Сандро на товариський матч проти Словенії. Можливо, дебют за «хрестоносців» стане новим, потужним стимулом до подальшого прогресу та роботи над собою.
 
Але саме сьогодні будемо говорити про приємне, адже Алекс святкує 25-ий день народження. Кар’єра футболіста швидкоплинна, але саме починаючи з 25-и років для гравця починається період розквіту. Він вже має за спиною досвід, вміє робити правильні висновки і налаштовуватися на гру. Тепер треба дивитися вперед і підкорювати нові футбольні горизонти. Саме цього ми й бажаємо нашому імениннику. А окрім цього, бажаємо Алексу Гурулі більшої впевненості, нових слаломних проходів, точних завершальних ударів та відкритих очей. І тоді все вийде.
 
Многая літа, Сандро!
 
Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Шахтер и Динамо – в топ-10 мирового рейтинга по подписанию молодых игроков
Футбол | 28 марта 2024, 11:55 0
Шахтер и Динамо – в топ-10 мирового рейтинга по подписанию молодых игроков

Украинские гранды за последние годы омолодили состав

ВИДЕО. Фанат бросил Зинченко телефон, Александр ответил тем же
Футбол | 27 марта 2024, 14:39 7
ВИДЕО. Фанат бросил Зинченко телефон, Александр ответил тем же

Болельщики очень хотели получить общую фотографию с капитаном сборной Украины

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.