Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2080
0

Володимир ПОЛЬОВИЙ: «Очікуємо продовження»

Півзахисник запорізького «Металурга» сподівається, що команда виходить з кризи

Володимир ПОЛЬОВИЙ: «Очікуємо продовження»
Владимир Полевой

Після першої перемоги запорізького «Металурга» в Епіцентр Чемпіонаті України у одноосібного аутсайдера зажевріла надія на спасіння. Про нинішній стан команди бесіда прес-служби ПЛ з Володимиром Польовим:

− Володимире, що змінилось після зникнення «нуля» у графі «перемоги»?
− Психологічно трохи легше стало. Тепер очікуємо продовження. Але щоб повірити у себе остаточно, треба не обмежитись єдиним виграшем − один матч ще нічого не значить. Тоді справа зрушиться з місця.

− Як Олег Лутков налаштовував на черговий матч із «Зорею», який і став переможним?
− Розповівши план на поєдинок, тренер зауважив, що вже давно все сказано. Додавати нічого не став, запропонувавши вийти на поле й показати, що ми вміємо, що ми не гірші за суперника. Як бачите − допомогло.

− Чи означає ця перемога, що і гру ви показали найкращу у порівнянні з іншими матчами першого кола?
− Гра була одна з найкращих. Ще було кілька матчів, де ми демонстрували добротний футбол. Наприклад, проти донецького «Металурга» або «Дніпра». З дніпропетровцями хоча й програли 0:3, але за якістю цей матч я би поставив як взірець. Повинні були зрівнювати рахунок на початку другого тайму, але…

− Що було найважчим у попередньому матчі − забити чи втримати перевагу?
− Найважчим було перемогти. Оскільки поєдинків було зіграно немало, опинялись ми у різних ситуаціях, а от до перемоги справа дійшла вперше.

− Був додатковий підтекст через те, що у «Зорі» ваші колишні тренери та футболісти?
− На це не звертали уваги. Хіба що розуміли, що більше знаємо один одного. А коли менше секретів, на перший план виходять саме ігрові якості.

− Чи допоміг вихід до чвертьфіналу Датагруп Кубка України? На цей турнір ставляться задачі?
− Хоча це й різні змагання, проте переможний настрій, мабуть, нам звідти передався. Щодо завдань, то через кубкові ігри ми можемо потрапити до Ліги Європи. Через Чемпіонат − вже не вдасться.

− Наступним матчем для «Металурга» відкривається друге коло Епіцентр Чемпіонату України. Що пригадуєш про першу зустріч з «Арсеналом» у Києві?
− Добротна команда у киян. Нелегкий був поєдинок, де все вирішив єдиний гол господарів. Не можу сказати, що все складалось безнадійно для нас. Просто «Арсенал» зумів досягнути результату, ми − ні. Власне, це притаманно «Металургу» першого кола у цілому.

− Володимире, і питання особисто до тебе. Виступи у збірній допомагають або заважають клубній кар’єрі?
− Не можу порівнювати. Це команди зовсім з різних площин. За збірну граю, думаючи про честь країни, про честь клуба, який представляю. Там не йде мова про гроші. Виклик для виступів за національну команду − своєрідний бонус за старанність протягом певного відрізку часу.

− Чи є якісь пропозиції змінити прописку?
− Мій контракт з «Металургом» розрахований ще на два з половиною роки. І про всі пропозиції знає лише керівництво клубу. Нічого конкретно на це питання відповісти не можу.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.