Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2198
3

Тайм - Ураган - 1:0

Минимальная победа чемпиона

Тайм - Ураган - 1:0

У центральному матчі туру між «Таймом» і «Ураганом» чемпіон здобув мінімальну перемогу. Львівський клуб, нарешті, почав здобувати перемоги, що не може не радувати перед елітним раундом кубка УЄФА.

Весь матч пройшов майже у одному стилі: «Тайм» атакував, а «Ураган» сподівався на швидкі контратаки. У першому таймі у «Урагану» виходили лише українці, бразильців головний тренер гостей залишив, як джокерів, на другу половину гри.

На початку поєдинку два непоганих моменти мали франківці. І у обох епізодах у центрі уваги був Павлюк. Але двічі він не зміг переграти Іваняка. Згодом Валенко і Чепорнюк ще по разу перевірили реакцію воротаря «Тайму».

А що ж львів’яни? Вони багато контролювали м’яч, але завдавали набагато менше небезпечних ударів. Ципун вступав у гру лише після пострілів Макаєва, Кондратюка і Павленка. Все йшло до нульової нічиєї у першому таймі, але обрізався Чепорнюк. Він почав возити м’яч біля своїх воріт, Овсянніков його обікрав і віддав на вільного Кондратюка, якому не склало проблем пробити повз Ципуна.

Чепорнюк майже відразу міг виправитись, але після виходу 3 в 1 пробив повз ворота.

Друга половина гри розпочалась із двох пострілів Валенка, але із першим справився Іваняк, а після другого – м’яч пройшов вище воріт. На тій же 22-й хвилині Скорий після прострілу Макаєва пробивав впритул, але Ципун продемонстрував дива реакції.

От після цього Сергій Гупаленко випустив своїх джокерів-бразильців. Особлива увага звичайно була прикута до Сержао, адже львівська публіка ще не бачила його в дії. І перші дотики до м’яча бразильця викликали лише сміх. Після двох простих передач по флангу він просто не зміг зупинити м’яч. Але потім екстравагантної зовнішності футболіст зміг показати свою майстерність. З першого погляду незграбний бразилець зумів накрутити захисника і пробити по воротах, правда м’яч пройшов мимо.

Але все ж у захисті бразильська трійка плюс Шотурма відіграли дуже погано. «Тайм» їх не покарав, але шансів мав безліч, виручав Ципун. Він парирував й удар Павленко і нейтралізував вихід один на один Кондратюка.

Вирівняти рахунок все-таки більше шансів мали не бразильці, а інша четвірка – українська. Валенко, Чепорнюк, Цвєлих мали непогані шанси, але Іваняк був непробивним. А в «Тайму» найреальніший момент мав Овсянніков, який з семи метрів розстрілював ворота, але Ципун в останній момент зміг відбити сферу у перекладину.

Дві останні хвилини гості старались розіграти зайвого, але до реальних шансів, щоб принаймні здобути нічию, так і не дійшло.

Володимир КРУПЧУК

«Тайм» (Львов) - «Ураган» (И.-Франковск) - 1:0

«Тайм»
: Иваняк - Павленко, Скорый, Макаев, Бондарь - Кондратюк, Овсянников, Якунин, Шевченко
«Ураган»: Ципун - Валенко, Павлюк, Пылыпив, Чепорнюк - Шотурма, Ярый, Киндратив, Цвелых - Сержао, Биро Жаде, Ренатиньо 
Арбитры: Дребужан (Мукачево), Кравченко (Сумы)
Александр Кондратюк, 20

Удары (в створ): 16 (11) - 24 (12)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
parazityk
trancelife — 05.11.2010 15:59
А без бразильців не було такого?
trancelife
Ураган+бразилы: 2 игры - 0 голов.
uefacom
Молодці!!! Вітаю всіх з перемогою!!!
Так тримати!!!