Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2556
7

Тайм – Ураган. Анонс

Гончаренко проти бразильців, але для кого?

Тайм – Ураган. Анонс

Саме матч у Львові між «Таймом» і «Ураганом» буде центральним у дев’ятому турі чемпіонату. Не дивно, адже зустрічаються перша і четверта команда минулого сезону. Обидві команди і в цьому сезоні планують боротися за нагороди.

Після тритижневого відпочинку у минулому турі команди зіграли абсолютно по-різному. «Тайм» впевнено обіграв харківський «Моноліт» 5:2. Порадував не так результат, як гра підопічних Станіслава Гончаренка. Частково вони продемонстрували ту якість і бажання, яке було у минулому сезоні.

А от «Ураган» у минулому турі розчарував. Прикупивши трьох бразильців франківці вдома всуху поступились харківському «Локомотиву» 0:3. І ніякі бразильці допомогти не змогли. Хоча поки що гостям із за океану дають карт-бланш, мовляв вони ще в Україні не грали, їм треба акліматизуватись. Але часу то поки що немає. Чемпіонат йде, і потрібно виходити на майданчик кожного тижня і демонструвати, що вони не гірші, ніж наші українці.

Минулого сезону «Тайм» і «Ураган» зустрічались 4 рази. Три поєдинки завершились перемогою «Тайму», а у одному перемогли франківці. У Львові «Тайм» багато проблем не мав. Перший матч хоч і завершився із рахунком 4:3, але за ходом матчу львів’яни перемагали 3:0 і впевнено тримали віжки гри у своїх руках. Другий матч у Львові також завершився перемогою «Тайму» 7:2.

А от у Франківську «Ураган» грав набагато впевненіше. На першому етапі «Тайм» здобув дуже важку перемогу 4:2. Львів’яни програли перший тайм 0:2, але потім здобули перемогу. А от наприкінці чемпіонату все-таки програли у столиці Прикарпаття 1:3.

Як не крути, але знову прийдеться доторкнутись і до організаційних проблем клубу, що приймає. Минулого туру львівські «Енергія» і «ТВД» не знайшли змоги розвести матчі на різні години і тим втратили багато уболівальників. Цього разу матч відбувається у п’ятницю о 13.30.

Звісно, що багато уболівальників не зможуть прийти на поєдинок, адже він відбувається в будній день. Чомусь у Франківську завжди знаходять час провести поєдинок пізніше, наприклад о 16 чи 17 годині, а у Львові цього зробити не можуть. Коли ж, нарешті, клуби зрозуміють, що вони грають для глядачів? Що без глядачів вони ніщо.

Не так давно у Львові відбувався основний раунд Кубка УЄФА. Ще свіжі в пам’яті «голі» трибуни палацу спорту «Галичина». Хоча тоді це була вина не клубу, а Львівської міської ради, яка встановила високі ціни на квитки (55-120 грн.) Але навіть це нічого не навчило. «Енергія» і «ТВД» проводять матчі в один час, «Тайм» грає в робочий час у будній день. Для кого? Сподіваємось, що все-таки колись наші клуби задумаються над цим питанням.

Володимир КРУПЧУК

5 ноября, пятница
«Тайм» (Львов) – «Ураган» (Ивано-Франковск)
Львов. Дворец спорта «Галичина». 13.30
НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА ЗДЕСЬ
Арбитры: Дребужан (Мукачево), Кравченко (Сумы)
Прогноз www.sport.ua – 4:1

Опрос

Голосов 38
С каким исходом завершится матч «Тайм» - «Ураган»?

Победа «Тайма»

17 голосов 44.74 %

Ничья

5 голосов 13.16 %

Победа «Урагана»

16 голосов 42.11 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 7
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
fiorentina10
Гончаренко проти бразильців, але для ЧОГО?
trancelife
да, раньше классно было, когда сначала одна львовская команда играла свою игру, а потом другая.
Vovasss
Почитаєте, тоді зрозумієте.
AlikR
Всем бри-ца-ца!
vetalzz2010
"А ЗАЧЕМ УРАГАНУ ВІИГРІВАТЬ ЕСЛИ ТАЙМА СКОРО НЕ БУДЕТ?"
вот вопрос!!!Ара, а ты умный однако!!!зачем выигрывать, чтоб доказывать, что твоя команда на что-то способна!!!вместе с новопредставленными бразилами!!!может они вообще на поле пусть не выходят???
vetalzz2010
Тайму удачи, 3.1 в пользу тайма
AlikR
"Ураган" победит, если не выпустит своих не акклиматизированных легионеров.
Посмотрим, как "Тайм" будет боротыся за нагороды.
Не верю я этому хитрому лису Гончаренко...