Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига Европы
|
1038
0

Карпаты опробовали газон Севильи

В обойме у Олега Кононова 19 футболистов

Карпаты опробовали газон Севильи

Вчора ввечері карпатівці провели передігрове тренування, а заодно ознайомились з газоном легендарного стадіону «Рамон Санчес Пісхуан», на якому завтра зіграють матч Ліги Європи з «Севільєю».

Тренування, в якому взяли участь усі 19 футболістів, яких Олег Кононов взяв до Іспанії, розпочалося о 19:45 за місцевим часом, хоча попередньо було заплановане на 19:30. Затримка сталася через те, що трохи більше, ніж очікувалося, тривала передматчева прес-конференція за участю головного тренера «Карпат» Олега Кононова та одного з лідерів «зелено-білих» Артема Федецького.

Як і будь-яке тренування, сьогоднішнє заняття розпочалося з розминки та рухливих ігор на увагу. Після цього гравці працювали у квадратах, а потім перейшли до шліфування окремих елементів гри як у нападі, так і в захисті. Наприкінці відбулася двосторонка вісім на вісім з джокером (один гравець постійно грав за команду, яка володіла м’ячем) у форматі два тайми по 10 хвилин на півполя. Загалом тренування тривало близько години.

Упродовж всього заняття карпатівці працювали у хорошому настрої, всі вправи та завдання тренерів намагалися виконувати якомога краще. Разом з тим було помітно, що хлопці готуються завтра дати серйозний бій «Севільї».

Також треба сказати, що гравці «Карпат» по завершенні тренування відзначили чудову якість газону на «Рамон Санчес Пісхуан». Так що можна говорити про те, що для демонстрації якісного футболу команди матимуть практично ідеальні умови.

Повернувшись після тренування в готель, карпатівці всією командою відправилися на вечерю, яка розпочалася з привітання центрального захисника нашої команди Івана Мілошевіча з його 26-им днем народженням. Гравці, тренери та весь обслуговуючий персонал команди побажали імениннику міцного здоров’я та звершення всіх його задумів як в особистому житті, так і в футболі, та подарували йому дуже смачний торт, яким він пригостив усіх присутніх. Але всі сподіваються, що завтра Іван разом з партнерами зробить собі ще один подарунок – продемонструє високий рівень гри та здобуде перемогу над «Севільєю», одним з грандів іспанського футболу.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Таблица АПЛ после побед Ман Сити и Челси, поражений Ливерпуля и Арсенала
Футбол | 16 апреля 2024, 12:00 6
Таблица АПЛ после побед Ман Сити и Челси, поражений Ливерпуля и Арсенала

13–15 апреля состоялись матчи 33-го тура чемпионата Англии 2023/24

Тренер Бенфики объяснил, почему оставил Трубина в запасе
Футбол | 15 апреля 2024, 18:35 7
Тренер Бенфики объяснил, почему оставил Трубина в запасе

Рогер Шмидт решил применить ротацию состава

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.