Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1508
8

Игорь ДЕДЫШИН: «У нас нет должных условий для команды»

«Карпаты» планируют начать строительство медико-реабилитационного центра

Игорь ДЕДЫШИН: «У нас нет должных условий для команды»
«На даний момент у нас нема належних умов для першої команди – це найбільша проблема нашого клубу» - про це заявив генеральний директор «Карпат» Ігор Дедишин.
 
«Роботу в цьому напрямку ми ведемо. В цьому сезоні ми мали, як мінімум, розпочати роботи з побудови медико-реабілітаційного центру. У нас були домовленості з владою, але земельні питанні наразі не вирішені. А оскільки ми не маємо землі, то ми не можемо погоджувати будь-який проект. Наразі це питання відкладається. Але вибори закінчилися, тому можна сподіватися, що невдовзі ми таки вирішимо ці питання. Наразі у нас така ситуація, що ми щороку продовжуємо термін дії орендної угоди. А домовитися про довгострокову оренду наразі не вдається, був певний спротив з боку місцевої влади. Успіхом можна назвати те, що концерн «Електрон» передав нам базу. У нас є плани. Ми хочемо побудувати нову базу з усіма відповідними умовами для першої команди. А стару базу ми віддамо дітям та молодіжним командам».
 
Іншими позитивними зрушеннями в розвитку інфраструктури Ігор Дедишин вважає покращення умов для дитячих команд. «У наших дітей зі школи взагалі умов не було. Вони тренувалися на полях з тирси і піску. Тепер у нас є одне штучне поле в Академії, одне штучне та одне натуральне в СДЮШОР «Карпати». І це ще не все. Наступного року ми відкриємо ще два поля на верхніх ділянках стадіону «Україна». Одне буде штучне з розмірами 103 на 62 метри. Інше натуральне – 100 на 60 метрів. Траву для штучного поля ми вже закупили. Також зробимо нове штучне поле на базі. Його розміри 73 на 42 метри. Сподіваюся, міська влада побачить нашу роботу і дасть змогу використовувати ці землі під забудову нових полів» - підсумував Ігор Дедишин.
 
Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 8
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
HeckfyHohol
dudigo78
---------------------------------------
А я читал ОБРАТНУЮ информацию, что таки БУДУТ играть на новом...
dudigo78
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
HeckfyHohol
Табло поставте перше яке ви обіцяли !)
-----------------------------------------
Я бы даже имея деньги на месте Дыминского сейчас табло не ставил... СМЫСЛ?
ЭТОТ СТАДИОН НЕ ЯВЛЯЕТСЯ СОБСТВЕННОСТЬЮ КАРПАТ - это РАЗ почему не стоит в него вкладывать деньги, противовес есть - он используется для игр ЕГО КЛУБА, но есть и ГЛАВНЫЙ КОНТРПРОТИВОВЕС - в 2011 будет построен и введен в эксплуатацию НОВЫЙ МУНИЦИПАЛЬНЫЙ СТАДИОН, на котором будут играть Карпаты - смысл выкидывать деньги на улучшение НЕ СВОЕГО имущества не один миллион гривен при том, что оборудование закупленное будет использоваться меньше года? )))
KLAS1994
хаха) ну хіба шо так то може зроблять)))
Z.l.o.d.e.y
Да куда они нафиг уже денутся?... Сделают!!!
Не сделают - оно само завалится!!!! ВСЁРАВНО ДЕЛАТЬ ПРИЙДЁТСЯ!!!!!!!
KLAS1994
нашо мені телевізор коли я приходжу на стадіон і бачу таке фігове табло нашо було тоді обіцяти і я веду до того шо вони то так будуть робити так само як і ставити табло! ДИМ жадний не дасть грошей!)
Z.l.o.d.e.y
KLAS1994 — 02.11.2010 19:05 Табло поставте перше яке ви обіцяли !)
========================================================
Ппц, ты ему за здравие, а он тебе за упокой!!!!!
Зачем тебе то табло???... У тебя дома телевизора нету???... Повторы негде смотреть???
Сначала нужно поля тренировочные построить, создать условия для восстановления игроков, уделить внимание детской/юношеской команде......... а потом уже ТВОЁ ТАБЛО!!!!!!!
KLAS1994
Табло поставте перше яке ви обіцяли !)