Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
911
0

Игорь ДЕДЫШИН: «В первой половине сезона выступили достойно»

Генеральный директор «Карпат» подвел итоги выступления команды после первого круга Премьер-лиги

Игорь ДЕДЫШИН: «В первой половине сезона выступили достойно»
Генеральний директор ФК «Карпати» Ігор Дедишин дав оцінку виступу команди в першому колі Прем’єр-ліги, двом поєдинкам Кубку України та екватору у матчах групового етапу Ліги Європи.
 
«У чемпіонаті України «Карпати» перше коло відіграли добре. Адже команда йде за тим же графіком, що й минулого сезону, коли у підсумку виборола путівку в Лігу Європи. Перед стартом сезону команді було поставлено завдання мінімум (посісти місце в зоні УЄФА) та максимум (трійка призерів). Зараз ми йдемо п’ятими, але я вважаю, що у нас є всі шанси піднятися вище.
 
У Лізі Європи головним завданням було пройти кваліфікацію і здобути право грати в груповому раунді змагань. Ми його виконали. Щодо виступу у групі, то попри три поразки, я не вважаю, що ми виступаємо провально. Так, наразі ми не змогли взяти бодай одне очко. Але при цьому в жодному матчі ми практично нічим не поступалися суперникам, а вони у нас насправді дуже сильні. Напевно, ніхто не скаже, що ми потрапили у легку групу. Гравці в кожній зустрічі повністю віддавалися грі і залишали на полі всі сили. Рівень гри, який «Карпати» продемонстрували в цих іграх, був пристойний. Тож я переконаний, що ще в цьому груповому турнірі у нас будуть і очки, і перемоги.
 
Стосовно Кубку України скажу, що перед командою поставлено завдання мінімум вийти у півфінал, а максимум – здобути трофей. Наразі ми зіграли два матчі, в яких здобули перемоги і успішно рухаємося до поставленої мети. Попереду вже 10-го листопада на «Карпати» чекає чвертьфінальна гра з «Арсеналом». Сподіваюся, що і цей бар’єр команда успішно здолає.
 
Підсумовуючи виступ «Карпат» у поточному сезоні, станом на сьогоднішній день я б поставив команді оцінку «4+» за п’ятибальною системою. Особливо коли зважити, що інфраструктура клубу далеко не відповідає сучасним вимогам. Адже у нас немає належної тренувальної бази. Так само, як і сучасного центру для відновлення гравців. А ігри «Карпати» проводять через кожних два – три дні. Тому я дуже вдячний нашим тренерам та медикам, які за таких далеко не найкращих умов роблять все можливе, щоб гравці на кожну гру виходили максимально готовими.
 
Саме завдяки добре поставленій роботі команді вдається уникати провалів у грі. Щоправда, у нас була низка поразок, яка склала у сумі п’ять матчів. Однак в цих іграх гра команди аж ніяк не була провальною. Тому я вважаю, що в першій половині сезону ми виступили рівно і достойно», – сказав Ігор Михайлович.
 
Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.