Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
928
0

Самсон ГОДВИН: «Мои голы не за горами»

Полузащитник «Карпат» о матче с «Ворсклой»

Вже третій поєдинок поспіль одним з найкращих у складі «Карпат» є опорник Самсон Ґодвін. От і в грі з «Ворсклою» Сем діяв дуже активно і не випадково став причетним до голу нашої команди.

- Самсоне, ти став співучасником голу. Саме після твого потужного удару голкіпер «Ворскли» відбив м’яч перед собою і Серій Кузнецов добив його у сітку…
- Це був дуже хороший момент для удару по воротах. Хтось із захисників, перериваючи нашу атаку, виніс м’яча зі штрафного майданчика і він полетів прямо на мене. Позиція для удару була просто чудовою – переді мною були лише ворота. До того ж і м’яч дуже добре ліг мені на ногу – удар вийшов хороший і прямо у рамку. Воротар ледве його відбив, але зробив це не найкращим чином і Кузнецов добив круглого у сітку. Добре, що так все вийшло.

- Ще донедавна ти взагалі не бив по воротах. А в останніх іграх це вже стало традицією. Причому ти за гру пробиваєш по кілька разів.
- Я вже якось казав, що сам себе переконав у тому, що я нічим не гірший за інших. Тому коли м’яч у мене, а ворота відносно недалеко, то я б’ю. А м’яч у мене в процесі гри буває доволі часто. Адже я весь час намагаюся бути в епіцентрі подій – там, де саме і знаходиться м’яч. Можна сказати, що я сам його шукаю. Та й у мене така функція в команді, що я повинен весь час бути поблизу того місця, де м’яч.

- Судячи з усього, гол у матчі з донецьким «Металургом» значно додав тобі впевненості.
- Звичайно, той гол свою роль зіграв. Але рішення, що при нагоді я буду бити по воротах, а не лише шукатиму партнерів, щоб віддати передачу, я прийняв ще до гри з «Металургом». Тож сподіваюся, що й нові мої голи не за горами.

- Один з таксистів у львівському аеропорту розповідав, що пообіцяв, що коли ти заб’єш гол, він після повернення «Карпат» з виїзних матчів буде відвозити тебе додому безкоштовно…
- Так, це було за кілька днів перед матчем з «Металургом». Але наразі його обіцянкою я ще не скористався. Адже це наш перший виїзд після тої гри. А ми зараз одразу всією командою їдемо на базу – на нас чекає відновлення після гри (розмова відбулася, щойно літак з «Карпатами» приземлився в львівському аеропорту – Авт.). Тому я з аеропорту їду не на таксі, а на клубному автобусі. А на таксі свого нового знайомого неодмінно поїду іншим разом…

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.