Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Легкая атлетика
|
1416
0

Українки відзначилися на міжнародних марафонах

Минулого вік-енду відбулося кілька престижних міжнародних марафонів, на яких відзначилися українки

Українки відзначилися на міжнародних марафонах

Афінський марафон відбувся в 28-й раз і був присвячений 2500-річчю битви під грецьким містечком Марафон. На Athens Classic Marathon, що входить до серії IAAF Gold Label Road Races, українка Світлана Станко фінішувала третьою з результатом 2:38:59, поступившись литовській стаєрці Расі Драздаускайте та росіянці Ользі Глoк. Увесь чоловічий п’єдестал в Афінах зайняли представники Кенії. Переможець Раймонд Бетт пробіг дистанцію 42 км 195 м за 2:12:40.

У Франкфурті на Commerzbank Frankfurt Marathon, що також належить до серії IAAF Gold Label Road Races переможець чоловічого забігу Вілсон Кінсанд із Кенії показав десятий час за всю історію світових марафонів і встановив новий рекорд траси – 2:04:57.

Жінки також закінчили дистанцію з новим рекордом Франкфуртського марафону. Кенійка Каролайн Кілел фінішувала першою за 2:23:25. Найкращою з європейок на німецькій трасі стала українка Юлія Рубан. Білоцерківчанка встановила особистий рекорд, зупинивши секундомір на позначці 2:27:44 і перетнувши лінію фінішу сьомою.

uaf.org.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.