Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
1102
1

Мариуш ЛЕВАНДОВСКИ: «Украина и Польша на верном пути»

Полузащитник надеется попасть на Евро-2012 в качестве игрока национальной сборной

Мариуш ЛЕВАНДОВСКИ: «Украина и Польша на верном пути»
Україна та Польща у підготовці до фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року рухаються в правильному напрямку. Таку думку висловив півзахисник ПФК «Севастополь» поляк Маріуш Левандовскі.
 
«Відчувається те, що обидві країни йдуть правильним шляхом. Сподіваюся, що в 2012-му році все виглядатиме гідно», – відзначив гравець в інтерв’ю газеті «Команда».
 
За словами футболіста, головний тренер національної збірної Польщі Францішек Смуда поки не звертає уваги на досвідченого півзахисника і тому важко сказати, чи зіграє Левандовскі за свою команду на Євро-2012. Проте гравець не впадає у відчай і заявляє, що обов’язково відвідає матчі чемпіонату.
 
«Взагалі на сам турнір я збираюся, але щодо місця в заповітному заявочному списку – не впевнений. Все залежатиме від наставника команди – побачить він мене в складі чи ні. Поки ж я не входжу в його поле зору. Але головне, щоб він побудував сильну збірну, яка показуватиме красиву гру. Я ж стану виконувати свою роботу в матчах за нинішній клуб і буду радий, якщо Франтішек Смуда зверне на мене увагу. Якщо ж цього не станеться, я з друзями їздитиму по містах, що приймають Євро, як глядач», – сказав Маріуш Левандовскі.
 
www.ukraine2012.gov.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
DooNbaSss_STrong
зря Шахтер его продал,он понодежнее будет чем Гай,ну и Степаненко пока не очень надежный,как и Хюбшман