Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1294
1

Сандро ГУРУЛИ: «Пусть хоть Тлумак забивает!»

Игрок «Карпат» считает, что главное – победа команды

Сандро ГУРУЛИ: «Пусть хоть Тлумак забивает!»
Грузинський легіонер «Карпат» Сандро Гурулі в кубковому матчі з «Ворсклою» провів на полі лише трохи більше, як 30 хвилин. Проте встиг долучитися до двох голів. То ж зрозуміло, що після гри він перебував у дуже гарному настрої.  
 
– Дуже радий, що нам вдалося виграти у такого сильного суперника. Адже напевно всі погодяться, що саме пара «Карпати» – «Ворскла» у 1/8 фіналу була найсильнішою. Щодо гри, то ми всі 90 хвилин володіли перевагою і мали дуже багато гольових моментів. Щоправда, забивати почали лише після перерви. Але головне, що виграли і продовжуємо грати у Кубку. Проте тепер нам необхідно переключитися вже на чемпіонат – ігри йдуть одна за одною. Причому всі матчі дуже важливі. Тому часу на те, щоб святкувати, не залишається зовсім.
 
– Розкажи про свій гол…
– Олег Голодюк зробив чудову передачу за спини захисників. Я своєчасно, щоб не було офсайду, вискочив їм за спини і прийняв м’яч. Перед мною залишався тільки один воротар, який одразу вискочив мені назустріч. Я не став з ним зближатися, а одразу другим дотиком пробив йому у протихід в ближній кут. Добре, що влучно попав, бо місця для м’яча було дуже мало.
 
– То, можливо, треба було бити в дальній кут?
– Думаю, що воротар саме цього від мене й очікував і міг відбити м’яч. А так м’яч пройшов повз нього і залетів у сітку. 
 
– Третій гол забив ти чи Кузнецов?
– Мені здалося, що коли я пробив, то захисник вибив його вже з-за лінії воріт. Але це немає жодного значення, хто забив, головне, що м’яч залетів у сітку і ми виграли. Нехай забиває хто завгодно – Кузнецов, Годвін, Тлумак… – головне, щоб забивала наша команда! 
 
– Ти сьогодні грав особливо натхненно. На тебе настільки позитивно вплинув виклик до збірної?
– Думаю, що все разом: і бажання допомогти команді виграти, і виклик у збірну, і присутність на грі мого батька. Він є моїм головним футбольним критиком. До того ж він сам був дуже сильним футболістом. Тому я дуже хочу довести йому, і всім решта, в тому числі й самому собі зрозуміло, що я також можу і вмію добре грати у футбол. Сьогодні, сподіваюся, мені це в якійсь мірі вдалося. 
 
– Рахунок 3:0 не розхолодить тебе і твоїх партнерів перед суботнім матчем, в якому ви знову зіграєте з «Ворсклою»?
– Ні, що ви… Ми ж не маленькі діти і чудово знаємо, що «Ворскла» є дуже серйозним і сильним суперником. Навпаки, після 0:3 у Львові вони будуть хотіти взяти реванш. Але ми і в Полтаві хочемо також у них виграти. Адже в чемпіонаті нам необхідно набирати очки.
 
www.fckarpaty.lviv.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
mc202
Гарантированный выигрыш на футбольных ставках. Детальная информация в ответ на тестовое письмо на: TaToTi @ i. ua (пробелы убрать).