Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2618
1

Энергия – ЛТК. Анонс

Невтішний вибір для львівського вболівальника

Энергия – ЛТК. Анонс

Після тритижневої паузи у чемпіонаті України футзал, нарешті, повертається на майданчики нашої країни.

Не скажеш, що за ці три тижні нічого не відбувалось. Команди й зіграли багато товариських поєдинків, та й відбулось кілька цікавих трансферів, але все-таки всі чекали на відновлення чемпіонату. А стартує восьмий тур двома матчами у Львові.

На початку анонсу не можу не виказати обурення тим, що команди, як завжди, вирішили проігнорувати уболівальників і призначили один час для обох поєдинків. Невже клубам не зрозуміло, що вони грають не для себе, не для керівництва, а для уболівальників. Чи існували б ці клуби, якби інтересу до них не було, ні від уболівальників, ні від засобів масової інформації. Для кого б тоді вони грали, для кого б вони існували? Скільки вже таких випадків було і не тільки у Львові, але й у Харкові, але керівники клубів кожного разу плюють на простих уболівальників, кажучи їм, мовляв вибирайте, болієте за «Енергію», приходьте у «Галичину», вболіваєте за «ТВД» – йдіть на СКА.

Моя думка, що від цього програють усі, і клуби, і уболівальники. Виграють хіба що команди-гості, на яких буде менший тиск із трибун, адже буде менше уболівальників. Але схоже, що повторюй це не повторюй, все одно, як головою об стінку битись.

Від неприємного, перейдемо до анонсу самого матчу. За цю перерву у чемпіонаті обидві команди досить активно проводили товариські матчі. «Енергія» встигла заробити 1200 євро на «Кубку Галичини», а «ЛТК» зіграти кілька спарингів.

Розпочнемо із «Енергії». Львів’яни зіграли на турнірі у Франківську три матчі. Підсумок не дуже втішний, одна перемога, і дві поразки. Але це їм не завадило здобути другу сходинку на турнірі. «Енергетики» спочатку поступились чеській «Балтікфлорі» 2:3, потім перемогли земляків із «ТВД» 6:4, а насамкінець поступились «Урагану» 4:6.

Луганчани за цей час зіграли два товариських матчі. У Донецьку «ЛТК» помірялась силами із «Шахтарем». Матч видався дуже запеклим і завершився мінімальною перемогою 1:0 донецької команди. Також у Луганську відбувся «домашній» спаринг першої команди із другою. Там вищоліговий колектив переміг 5:0.

Щодо турнірної таблиці, то обидві команди зараз посідають кардинально протилежні місця. «Енергія» бореться за лідерство. А «ЛТК», після перемоги у першому турі над «Шахтарем» 4:0, зазнала 5 поразок поспіль.

Минулого сезону команди зустрічались двічі. І двічі львівський колектив без надзусиль здолав «ЛТК». У першому колі на виїзді 5:1, а у другому колі – рахунок був 5:2 на користь «енергетиків».

Володимир КРУПЧУК

30 октября, суббота
«Энергия» (Львов) – «ЛТК» (Луганск)
Львов. Дворец спорта «Галичина». 12.00
Арбитры: Туржанский (Запорожье), Чупис (Мироновка)
Прогноз www.sport.ua – 5:2

Опрос

Голосов 11
С каким исходом завершится матч «Энергия» - «ЛТК»?

Победа «Энергии»

10 голосов 90.91 %

Ничья

0 голосов 0.1 %

Победа «ЛТК»

1 голос 9.09 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
AlikR
Правильно Крупчук "обурывся". Но вопрос времени проведения матчей надо решать на уровне едерации.
Первую букву пропустил умышленно.