Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
1302
1

Земля під спорткомплекс є

У Рівному будуватимуть спорткомплекс

Земля під спорткомплекс є
Ровно

Земельну ділянку площею 10,82 гектара поблизу вулиці Макарова у Рівному надано Рівненській державній обласній дитячо-юнацькій спортивній школі для будівництва спорткомплексу. Відповідне розпорядження ухвалено на засіданні Кабінету Міністрів України. Проектом передбачено збудувати універсальний ігровий зал, криті ковзанку та басейн, а також зал для боротьби.

Частину коштів на реалізацію проекту обласна влада планує залучити з державного бюджету. Адже наступного року в Україні за державні гроші передбачено збудувати 500 багатофункціональних спортивних майданчиків, п'ятнадцять басейнів і стільки ж ковзанок. Таке рішення прийнято за результатами засідання Громадської гуманітарної ради під головуванням Президента України Віктора Януковича. Це дозволяє обласній владі клопотати перед урядом про виділення коштів на будівництво басейну та ковзанки на відведених землях.

Крім того, діє державна програма «Хокей України», якою також передбачено будівництво на території Рівненщини двох критих льодових арен державним коштом. А ось на будівництво універсального ігрового залу планують залучити гроші як державного, так і місцевого бюджетів, повідомили у Рівненській облдержадміністрації. Остаточне рішення буде прийнято при формуванні бюджетів на 2011 рік.


Олександра ЮРКОВА, газета «Голос України»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Vlado700
Тільки якщо будувати,то вже солідний палац спорту,на тісяч десять...!Бо це на роки...