Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
985
1

Провальна сорокап'ятихвилинка

Жіноча збірна України провела спаринг з росіянками

Провальна сорокап'ятихвилинка
Анатолий Куцев

Росія — Україна — 3:0.
Україна: Зварич (Баранова, 46), Басанська, Чорна, Ходирєва, Ващенко, Дятел, Бойченко (Фришко, 46; Андрущак, 70), Мозольська (Яковишин, 46), Лемешко, Апанащенко, Дятел.
Голи: Петрова (7), Данилова (12),Скотнікова (38).

Минулої неділі національна жіноча збірна України в товариському матчі у Владикавказі поступилася російській команді, інформує прес-служба ФФУ. Долю зустрічі, що проходила за присутності 7000 уболівальників, було вирішено до перерви, коли у ворота Ірини Зварич влетіли три м'ячі. У другій половині поєдинку гра вирівнялася, гості створили кілька небезпечних моментів, проте забити бодай один м'яч не змогли.

«Ми провалили першу сорокап'ятихвилинку, — визнав після фінального свистка наставник синьо-жовтих Анатолій Куцев. — Утім, невиразну гру команди можна пояснити відсутністю через об'єктивні причини шістьох виконавиць основного складу. З іншого боку, у нас з'явилася гарна нагода перевірити у дії нових гравців. Чиїсь дії сподобалися, чиїсь — не дуже. У будь-якому разі для мене ця зустріч була дуже інформативною».

«Зрозуміло, що на другий тайм росіянки вийшли дещо розслабленими. На жаль, ми цим скористатися не змогли», — констатував 51-річний фахівець. Нагадаємо, що українська збірна не змогла подолати відбірний плей-офф ЧС-2011, вибувши з боротьби за путівку до Німеччини після програшу за сумою двох матчів італійкам. Наступного року нашу команду очікує старт кваліфікації Євро-2013, який прийматиме Швеція.


Олександр ТРАВЯНКА, газета «Український футбол»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Ravin10
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил