Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
1484
5

HYUNDAI - автомобільний партнер УЄФА ЄВРО 2012 в Україні

Усі офіційні заходи ЄВРО 2012 будуть обслуговувати тільки автомобілі цієї марки

HYUNDAI - автомобільний партнер УЄФА ЄВРО 2012 в Україні

25 жовтня цього року компанія ТОВ «Хюндай Моторз Україна» офіційно передала першу партію автомобілів HYUNDAI Місцевому організаційному комітету «ЄВРО 2012 Україна». З цього моменту всі офіційні заходи ЄВРО 2012 будуть обслуговувати тільки автомобілі HYUNDAI. Урочиста передача відбулася в рамках прес-конференції в «Українському домі» в присутності представників обох організацій, ЗМІ та гостей заходу.

Вперше Україна стане країною, яка візьме на себе всі організаційні питання з підготовки до Чемпіонату Європи з футболу 2012 р., а компанія ТОВ «Хюндай Моторс Україна» виступить в якості офіційного постачальника легкового транспорту ТМ HYUNDAI. Протягом 2010-2012 рр. компанія надасть близько 200 легкових автомобілів та автобусів для потреб оргкомітету. За словами Маркіяна Лубківського, директора турніру УЄФА ЄВРО 2012 в Україні, «бути офіційним постачальником автомобілів УЄФА ЄВРО – це більше, ніж бути спонсором, адже транспорт, без перебільшення, відіграє ключову роль в організації турніру». М. Лубківський також зазначив, що під час турніру автомобілями Hyundai будуть користуватися цільові групи УЄФА, учасники, партнери та гості.

Слід нагадати, що в березні 2010 року світовий автовиробник Hyundai Motor Company уклав договір з UEFA. Тепер HYUNDAI стане офіційним автомобільним партнером чемпіонатів Європи з футболу 2012 і 2016 рр. Hyundai Motor Co є офіційним спонсором Чемпіонату Світу з футболу з 2002 року і Чемпіонату Європи з 2000 р. Відтоді південнокорейський виробник передав для потреб FIFA і UEFA великий парк авто, забезпечуючи безпечне і комфортне транспортування футболістів, офіційних осіб і гостей змагань.

Футбол є універсальною мовою сучасності і потужною об'єднуючою силою, здатною зблизити людей усіх національностей, рас і віросповідань. Це відповідає цінностям та баченню компанії Hyundai. У свою чергу, компанія ТОВ «Хюндай Моторз Україна» прагне йти в авангарді серед операторів автомобільного ринку України. Hyundai Motor Company і ТОВ «Хюндай Моторз Україна» мають спільні погляди на футбол не тільки як вид спорту, але й ідею, здатну об'єднати світ, тому спільними зусиллями намагаються розвивати і підтримувати цей вид спорту.

bogdan.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Champions
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
it_shop
Нико подарила ФФУ мицики ,еще год назад
WladWest
И то не Митцубиси, а диллер в Украине "Нико"
WladWest
Мицубиси с ДК
Champions
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил