Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1257
1

Дмитрий ВОРОБЬЕВ: «Львовянам просто повезло»

Голкипер донецкого «Металлурга» о матче с «Карпатами»

Дмитрий ВОРОБЬЕВ: «Львовянам просто повезло»
Дмитрий Воробьев

Воротар донецького «Металурга» Дмитро Воробйов у грі з «Карпатами» пропустив два голи. Однак навряд чи в когось повернеться язик звинуватити у них кіпера. І Денис Кожанов, і Самсон Ґодвін нанесли удари, відбити які було просто неможливо.

– Думаю, що обом карпатівцям, які забили мені сьогодні голи, дуже поталанило. Особливо це стосується Ґодвіна. Від нього я аж ніяк не чекав такого фокуса. Удар у нього вийшов несильний (та він потужно й не здатен пробити – я про це добре знаю), але влучив він просто клас. Не сумніваюся, що коли дати йому ще десять таких моментів, він і близько так не проб’є. Але що тепер казати, у грі, коли це було необхідно, він влучив...

– Взагалі-то серед воротарів є думка, що м’ячів, які не беруться, не існує в принципі.
– Так, є таке, але коли говорити про реальні речі, то я навіть не уявляю, як той м’яч можна було дістати.

– А удар Кожанова зі штрафного? Тут, напевне, тебе ввів в оману Федецький?
– Трохи десь так, але ще я відволікався на Кузнецова, який став у стінку. Я розумів, що є два варіанти виконання цього штрафного. Перший – перекидувати у ближній кут через стінку. А другий – зробити вигляд, що буду перекидати, а пробити в дірку у стінці, яку мав зробити свій гравець (в даному випадку Кузнецов). У цьому випадку йде розрахунок на те, що воротар не чекає удару в той кут, який він закриває. Відверто кажучи, я думав, що готують другу комбінацію. От десь і затримався з кидком.

– Можливо, ти не бачив чітко сам удар Кожанова?
– Так, м’яч я побачив, коли він уже був у фазі польоту. Але все одно скажу, що не часто в одній грі у гравців однієї команди виходить два таких супервлучання в «дев’ятку». Так що «Карпатам» сьогодні пощастило.

– Вважаєш, рахунок не по грі?
– Це з якого боку дивитися. Загалом у першому таймі, особливо у другій його половині, «Карпати» грали швидше і гостріше. У них ще було кілька моментів. Щоправда, й ми мали до перерви забивати, але Танаса поцілив у стійку. А забий – хто його знає, як би воно склалося по перерві.

– Але другий тайм «Металург» відіграв значно активніше, ніж «Карпати».
– А що нам залишалося робити? Ми ж «горіли» 0:2, значить, треба було відігруватися. Тому зразу, щойно почався другий тайм, пішли вперед. Ну й звісно, ми розуміли, що сили у «Карпат» не безмежні. Але треба віддати належне супернику, оборона львівська зіграла добре.

Офіційний сайт ФК Карпати

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
andr2896
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил