Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Международные турниры
|
1054
0

Олександр СТЕФАНКІВ:«Паузу у чемпіонату ми заповнили плідно»

Післяматчеві коментарі третього ігрового дня «Кубку Галичини»

Олександр СТЕФАНКІВ:«Паузу у чемпіонату ми заповнили плідно»
Александр Стефанкив

Олександр СТЕФАНКІВ, президент СК «Енергія»:

- Ми не перший раз беремо участь на «Кубку Галичини», звичайно їхали сюди за перемогою, але на жаль... Приз залишився в Івано-Франківську і, я думаю, «Ураган» - це гідний переможець турніру. Хоча, вважаю, у першому таймі справді фінальної гри наша команда заслуговувала на більше, але тим не менше, м'яч - круглий, а результат - закономірний.

«Ураган» переграв усіх учасників турніру і поправу став його переможцем. В цілому приємно, що відгукнулася команда з Чехії, ми подивилися на гру «Балтікфлори», побачили у справі новачків «Урагану». Паузу, яка виникла у чемпіонаті України, ми заповнили плідно і від цього є задоволені. Сам турнір залишив позитивні враження.

Алєксандр ТОЛСТОВ, капітан ФК «Балтікфлора»:

- Враження від турніру залишилися лише хороші, незважаючи на те, що наша команда фінішувала останньою. Хочемо подякувати організаторам, що запросили нас на такий турнір. Дуже цікаво змагатися з командами інших країн, тим більше, що у цих суперників хороший рівень підготовки, вони демонструють гарний видовищний футбол. Вболівальники підтримують своїх фаворитів і доброзичливо ставляться до гостей.


Мирон КІНДІЙ, гравець ТВД, засновник турніру «Кубок Галичини»:

- Я думаю, що цього року турнір організований на найвищому рівні. Незважаючи на те, що змагалося лише чотири команди, проте це команди дуже сильні і варті одна одної. Три кращі команди Галичини, я на 200% впевнений, будуть грати в плей-офф чемпіонату України. А також приємно, що до українців приєдналася достатньо «темна конячка», але дуже перспективна команда з Чехії. До останнього дня змагань було невідомо, хто ж буде першим, другим і третім.

Що стосується організації, з точки зору самої енергетики - турнір справив на мене шалене враження. Я дякую своїм друзям, топ-менеджерам ВАТ «Прикарпаттяобленерго», які доклали максимум зусиль до цієї справи. Думаю, що «Кубок Галичини» не просто так перекочував зі Львова до Івано-Франківська, тому що, напевне, націоналістично і патріотично налаштованих людей тут більше, ніж у нас. Турнір вийшов напрочуд красивим, все було організовано і зроблено зі смаком. До зустрічі наступного року!

Олена ЯРЕМЧУК, прес-служба НФК «Ураган» . Фото Олекси БУТЧАКА та Мирослава БУРОГО

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Стало известно, что говорил Беллингем Кейну перед пенальти в ворота Лунина
Футбол | 01 мая 2024, 21:01 1
Стало известно, что говорил Беллингем Кейну перед пенальти в ворота Лунина

30 апреля Реал Мадрид на выезде сыграл вничью с Баварией в первом матче 1/2 финала ЛЧ

Состоялась жеребьевка плей-офф УПЛ. Известны даты и пары
Футбол | 01 мая 2024, 13:11 1
Состоялась жеребьевка плей-офф УПЛ. Известны даты и пары

Матчи запланированы на 29 мая и 2 июня

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.