Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига Европы
|
946
0

Неманья Тубич сможет сыграть против Севильи

Предыгровую тренировку «Карпаты» провели на базе в Брюховичах

Неманья Тубич сможет сыграть против Севильи
На відміну від домашнього матчу з «Боруссією», перед грою Ліги Європи проти «Севільї» «Карпати» передігрове тренування провели на клубній базі в Брюховичах.
 
У занятті, яке розпочалося о 17:15, взяло участь 28 гравців, серед яких двоє воротарів – Андрій Тлумак та Віталій Руденко. Разом з футболістами основного складу працювало і кілька гравців молодіжної команди.
 
Приємно відзначити, що у загальній групі займався і центральний захисник Неманья Тубіч. Нагадаємо, що у суботньому матчі Прем’єр-ліги проти київського «Динамо» сербський легіонер «зелено-білих» після боротьби за м’яч на другому поверсі невдало двічі приземлявся на газон і в результаті отримав ушкодження руки. Саме тому Неманья тренувався з пов’язкою на кисті, але за його словами, він готовий вийти на поле. Однак хто саме вийде проти «Севільї» в центрі оборони у стартовому складі, зрештою, як і на інших позиціях, а хто розпочне гру з лави запасних, Олег Кононов разом з своїми помічниками вирішать ближче до гри.
 
Настрій у карпатівців і перед тренуванням, і в його процесі, був робочий. Було помітно, що гравці усвідомлюють всю важливість поєдинку з «Севільєю». Адже після поразок у двох перших іграх групового етапу Ліги Європи від «Боруссії» та ПСЖ з андалузцями вкрай необхідно брати очки. Причому бажано одразу три. Проте разом з тим, відчувалося, що у підопічних Олега Кононова, як і в самого керманича, немає зневіри у своїх можливостях. Команда розуміє, що обіграти один з найсильніших клубів Іспанії, країни, яка наразі володіє титулами чемпіонів Європи і світу, завдання не з простих. Однак усвідомлюють «зелено-білі» й те, що непереможних команд не було, не має і ніколи не буде. А на те, що фаворитом у цій зустрічі більшість фахівців вважає «Севілью», карпатівці особливої уваги не звертають. То ж працювали «зелено-білі» з хорошим настроєм, намагаючись якомога краще виконувати завдання тренерського штабу.
 
Тренування нічим особливим не різнилося від інших передігрових занять: розминка, яка включала в себе невеличкий крос та комплекс загально-розвиваючих вправ; робота у квадратах на утримання м’яча; двосторонка на півполя і відпраювання стандартів та ударів по воротах. Загалом тренування тривало трохи більше однієї години, після чого на гравців чекали відновлюючи процедури, вечеря та відпочинок.
 
www.fckarpaty.lviv.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.