Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
8126
25

СЕРЖАО: «Я приїхав в Україну стати чемпіоном»

Прихід бразильця СЕРЖАО до складу івано-франківського «Урагану» став трансферною бомбою

СЕРЖАО: «Я приїхав в Україну стати чемпіоном»
Сержао

Прихід цього більш як 100-кілограмового бразильського легіонера до складу івано-франківського «Урагану» став своєрідною трансферною бомбою не тільки в українському, а й світовому футзалі. Сержіо Луїс Масіел Лукас, відомий як Сержао, за свою кар'єру здобув чимало титулів та нагород. Відтепер колоритний темношкірий бразилець допомагатиме стати чемпіоном своїй новій команді… «ГК» вдалося поставити кілька запитань заокеанській зірці.

- Чому Ви вибрали саме «Ураган», адже у міжсезонні у Вас, мабуть, були й інші пропозиції?
- Для мене це новий етап у кар'єрі. В Україні я ще жодного разу не був, але мені цікаво усе, що тут відбувається. Цікаво пограти у цьому чемпіонаті. Я спробую зробити історію тут і досягти потрібного для команди результату.

- Скільки плануєте забити голів за свій новий клуб?
- Коли я був молодий (посміхається), я багато думав про це. Зараз для мене на першому місці результат команди. У кожному матчі я прагну перемогти. Особисто я, окрім голів, можу і добре асистувати партнерам, тому мені не настільки важлива кількість голів. Головне, щоби команда перемогла.

- Які завдання Ви ставите перед собою в «Урагані»?
- Я приїхав у цей клуб стати чемпіоном. Такі ж цілі та завдання ставить перед клубом керівництво: найперше - вийти до плей-офф і там вже боротися за чемпіонство. До того ж, я бачу у цьому клубі велику перспективу.

- Протягом своєї кар'єри Ви багато грали у Європі. Що Ви знаєте про український футзал?
- Збірна України двічі грала у фіналах на чемпіонаті Європи, що говорить само за себе. Про тих українських гравців, яких я вже бачив, можу сказати, що вони дуже швидкі і спритні.

- Не секрет, що у Вас подвійне громадянство і що Ви успішно виступаєте за збірну Азербайджану. Чи плануєте надалі захищати кольори цієї країни?
- Так, звісно ж, планую виступати за цю збірну. В нас попереду чемпіонат Європи та світова першість. Особисто я дуже хочу виступити на чемпіонаті світу. На жаль, протягом своєї кар'єри мені не вдалося потрапити до збірної Бразилії. Тож прагну досягти серйозних результатів на рівні збірних саме з Азербайджаном.

- До України Ви приїхали з сім'єю. Родина завжди подорожує з Вами?
- Так, дружина і донька, якій зараз 4 роки, постійно зі мною. Це для них не складно, дитина в мене народилася саме на цих теренах. Тому проблем з адаптацією виникнути не повинно.

- Чи встигли Ви вже щось побачити в Івано-Франківську?
- Майже нічого поки що не встиг, окрім нової домівки та супермаркетів, ну і, звісно ж, ігрового залу.

Записав Тарас ЛЮТИЙ, газета «Галицький кореспондент ». Фото Олекси БУТЧАКА

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 25
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
lenin-v-kepke
Напоминает сюжет с газ-мяса:'вот приобрел вам быстроногого бразильца', а вышел мужик на костылях)))
FAN-URAGAN
spyyyy — 21.10.2010 15:51
Придет зима - любимая пора года бразильцев, которую они никогда не видели и мы все с удовольствием посмотрим как они будут играть. Пока они играли только в теплых странах, за исключением Сержао.
чувак, не путай футбол з футзалом. футбол - це гра на відкритому повітрі, а футзал - в залі. а в залі у нас не холодно, а навпаки. це там у тебе напевно в залі температура зимою, як в сибирі :D
а на рахунок фанів закрий рота! бо ти вже реально дістав! в кожному твоєму коменті постійно лиєш бруд на фан-клуб. охолонь!
AlikR
"Ураган" - слабаки, если бразильцев приглашают. Было время - все презирали "Шахтёр", как слабаков, ничего не могущих без бразильцев, а теперь настало время "Урагана".%))))
Жаль, не смогу я его больше любить.
А Сержао - настоящий футбольный бегемот. Нереально скоростной и с пушечным ударом.
xaoc333
Загадка природы блин))
MyxaSlon
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
legendaa2010
я не пойму как с такми весом и тело сложением можно катать в футболь и тем более что миньку , минька же тяжелее большого футбола
myroslavmail
За Азербайджан він класно грав! Його з ніг не зібєш і удари у нього несподівані і сильні тільки дещо не точні але завжди небезпечні!
Qarpysha
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
fan_metall
ого габариты
Ravin10
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
spyyyy
во-первых позакрывайте рты про Свиридова. Он может выиграть чепм и в 30 лет и не с Шахтером, а с другой командой.
uragan2010
то, что ты его не видел, еще не повод говорить, что он никто. Энергия тоже думала, что Свиридов никто. Чем закончилось, надеюсь, напоминать не нужно?
Придет зима - любимая пора года бразильцев, которую они никогда не видели и мы все с удовольствием посмотрим как они будут играть. Пока они играли только в теплых странах, за исключением Сержао.
Так шо паны не кажите гоп, шоб потом не оправдываться и не краснеть.
А вообще болелы Урагана по своей сути такое чмырье. Вы не можете говорить только о себе, вам надо обязательно кого-то опустить, чтобы возвыситься. Вы пока никто и не выигрывали ничего. И врядли в этом сезоне выиграете, потому что до плей-офф эта черная банда адаптироваться не успеет, а свои будут сидеть на лавке. Так что вперед за новым пятым местом
salaar
ничто не расслабляет так, как вид соперника)) а то что он реальная подмога клубу, никто и не написал... смущает то что он ознакомился с квартирой, супермаркетами(похавать) и случайно с игровм залом)))) но посмотрим, как себя покажет.
Рикки
во кабан.
av_donets
starter90 — 21.10.2010 13:32
Чемпионом будет Энергия или Локомотив.
_____________________________________
100 %
starter90
uragan2010
Смотри предыдущую (нижнюю) статью. Он тоже мечтает стать чемпионом Украины...
uragan2010
starter90
а хто такий Свиридов??
(то шо він 20-річний гравець Шахтаря - можеш навіть не відповідати)
starter90
Такой же мечтатель, как и Свиридов. Чемпионом будет Энергия или Локомотив.
FAN-URAGAN
то kylt_lichnosti
за збірну бразилбайджану, ой...за збірну азербайджану грає
kylt_lichnosti
За сборную Казахстана играл кажись.
kipr06
Да видел я этого чувака в деле............просто фантастика........ сначала кажется что это недорозумение какоето.но потом когда видишь как он играет!!!!!!!!!
Чтото типа Рыкуна.
Очень колоритная личность........чемп растёт!