Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
899
0

Волынь провела спарринг с латвийским клубом

Подопечные Кварцяного перед «Динамо» обыграли латвийцев

Волынь провела спарринг с латвийским клубом

У середу, 20 жовтня, «Волинь» на стадіоні ДЮФШ «Волинь» провела товариський матч з латвійським клубом «Гулбене-2005», котрий цього року посів перше місце у латвійській першій лізі і здобув путівку до вищого дивізіону.

Ініціативою у грі із самого її початку заволоділи волиняни, які переважну більшість часу провели на половині поля суперника. Однак, досить довго їхні атаки ніяк не могли дійти до логічного завершення, чому сприяла самовіддана гра захисників «Гулбене», підкріплена їхньою чисельною перевагою поблизу власних воріт. Втім, втративши з півдесятка непоганих нагод для взяття воріт, лучани досягли свого на 35-й хвилині, коли на лівому куті карного гостей першим виявився Адріан Няга, котрий, швидко зорієнтувавшись у ситуації, відразу пробив у дальній кут і м’яч затріпотів у сітці. Гості ж до перерви відзначилися двома контрвипадами наприкінці тайму, але в обох випадках надійно зіграв Неділько.

Після відпочинку ситуація на полі за великим рахунком не змінилися і на 63-й хвилині волиняни подвоїли свою перевагу. Няга з центру віддав пас направо на Бутка, а Богдан відразу ж прострілив у центр воротарського, де Пищур спокійно переправив м’яч у ворота. Надалі лучани могли ще не раз засмутити воротаря гостей, але до взяття воріт справа так і не дійшла. Гості ж зуміли скористатися чи не єдиною вдалою атакою у другому таймі, коли на останній доданій хвилині завершили швидку розмашисту атаку прицільним ударом з лівого кута карного у дальній кут. У підсумку – перемога «Волині» за рахунком 2:1.

Склад волинян у звітному поєлинку був наступним:

42.Неділько (1.Ндоє, 46), 36.Годований (37.Ващук, 46), 29.Гринченко (30.Максимюк, 70), 10.Шарпар (33.Циркуненко, 84), 35.Стевич (34.Парасків, 46), 3.Сімінін (31.Пічкур, 27), 5.М.Олівейра (9.Пищур, 46), 2.Бутко (28.Карасюк, 73), 16.Павлов (37.Няга, 31), 11.Гошкодеря (26.Бабир, 64), 24.Скоба (18.Приндета, 68)

fc.volyn.net

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.