Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига чемпионов
|
4263
4

Брага - Партизан - 2:0

Португальцы сокращают отставание от «Шахтера» + ВИДЕО

Брага - Партизан - 2:0

Завдяки голам бразильських форвардів Ліми та Матеуса «Брага» здобула перемогу над белградським «Партизаном», заробивши перші очки в груповому раунді Ліги чемпіонів УЄФА.

Незважаючи на повільний темп, в якому команди розпочали матч, було відчутно, що опоненти налаштовані на запеклу боротьбу. Стартовий відрізок цілком це підтвердив - суперники повели жорстку суперечку за контроль над м'ячем, не цураючись застосовувати тактику дрібного фолу.

Скоріше вдалося віднайти командну гру «Партизану», який почав раз по раз перевіряти оборону гостей на міцність. Двічі Марко Щепович і Клео перевірили ударами з-за меж карного майданчика голкіпера португальців Феліпе, але в обох епізодах воротар обрав правильну позицію й без труднощів забрав м'яч.

«Брага» намагалася організовувати контратаки, однак створити хоча б натяк на небезпеку їй не вдавалося. Втім, саме господарям удалося змінити цифри на табло. Португальські «каноніри» на 35-й хвилині отримали право на пробиття штрафного метрів за 30 від воріт Владимира Стойковича, і Ліма відправив м'яч під поперечину.

Після перерви серби взагалі змушені були більше думати про захист. Піренейці збільшили оберти, внаслідок чого біля володінь Стойковича часто ставало гаряче. Вже на початку другої половини гри голкіпер у стрибку витягнув м'яч із кута після удару головою Пауло Жуніора, а на 58-й хвилині упорався з «пострілом» Ліми.

Лише в середині тайму гості спромоглися потурбувати Феліпе - після подачі з кутового Младен Крстаїч головою пробив прямо в руки бразильському кіперу португальської команди. Однак це був лише епізод. Надалі куди ближчими до того, аби збільшити рахунок, були підопічні Домінгуша Пасьєнсії. Дві чудові нагоди відзначитися змарнував Матеус, але на останній хвилині він таки добився свого, скориставшись провалом в обороні гостей.

www.uefa.com

«Брага» - «Партизан» - 2:0
Голы: Лима, 55, Матеус, 90.
«Брага»: Фелипе, Пауло, Мойзес, Пауло Сезар (Салино, 69), Лима (Моссоро, 87), Элдерсон, Андрес Мадрид (Агияр, 72), Силвиу, Алан, Вандиньо, Матеус.
«Партизан»: Стойкович, Милькович, Томич (Бабович, 89), Клео, Морейра (Медо, 46), Савич, Лазевски, Крстаич, С.Илич, Щепович (Бойя, 55), Смилянич.
Предупреждения: Андрес Мадрид, Агийяр - Морейра.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
lisovik
Гол Лимы и гол Дарио Срны в ворота Партизана - два близнеца.
lolwto
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
maxcrimea7
...даа, будет смешно, если Брага сделает Шахту...
Василько(Львів)
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил