Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига Европы
|
4032
2

Александр ЗАВАРОВ: «Карпаты должны быть наглыми»

Известный специалист дал прогноз на выступление украинских команд в еврокубках

Александр ЗАВАРОВ: «Карпаты должны быть наглыми»
У львівських «Карпат» є перевага – ніхто не знає, де це місто знаходиться і що це за команда. Якщо «Севілья» приїде з таким же зверхнім настроєм, як дортмундська «Боруссія», то матиме проблеми. В іспанців зараз не дуже добре складаються справи, а тому, як на мене, «Карпати» повинні взяти перші три очки.
 
Заваров каже, що він бачив матч львів’ян з «динамівцями» і йому ця гра не сподобалася. Проте він відкидає версію, що «Динамо» і «Карпати» втомилися.
 
«Підопічні Олега Кононова вже скуштували емоцій єврокубків, тепер в Європі вони повинні бути наглими і в кожній грі показувати свій клас», – каже футбольний фахівець.
 
Заваров також зробив прогноз на єврокубкові матчі інших українських команд.
 
«Арсенал» – «Шахтар»
 
Думаю, в Лондоні буде нічия. Якщо порівняти підбір гравців «Арсенала» і «Шахтаря», то виходить приблизно однакова картина. В обох команд є хороша група атакуючих футболістів. Сьогодні в Англії буде цікавий футбол. «Арсенал» і «Шахтар» – веселі команди, вони вміють атакувати і захищатися. Одна справа чемпіонат України, а зовсім інша – англійська Прем’єр-ліга. Хоча «Арсенал» цими вихідними ледве виграв у «Бірмінгема». Ще раз повторюю, мені здається, що буде нічия. Такий висновок напрошується з огляду на теперішню гру обох команд.
 
«Алкмаар» – «Динамо»
 
«Динамо» зараз непередбачувана команда. Але думаю, що кияни наберуть очки. Принаймні, дуже хотілося б цього. «АЗ» не дуже добре виглядає. Плюс в «Динамо» відбулася зміна тренера, а це, зазвичай, стимулює команду. У наставника, як і у футболіста, бувають «свої» і «не свої» команди. Думаю, для Газзаєва «Динамо» виявилося «не своєю» командою. Хоча, щоб говорити з упевненістю про це, потрібно бачити кухню із середини. Я ж не в курсі, як футболісти поводилися, що взагалі всередині творилося. Нюансів може бути багато. Якщо робити висновки за візуальним спостереженням, які підтверджує гра і результати, то в «Динамо» деякі гравці не відповідають рівню команди. В усіх лініях є такі гравці, крім воротарської. Голкіпер у них молодий, хороший хлопець. А так в усіх лініях є проблеми. Потрібні гравці рівня «Динамо», європейського рівня, а не просто ті, які відбувають номер.
 
«Металіст» – «Сампдорія»
 
«Сампдорія» уже програвала Харкову. Байдуже, яким тоді складом грали італійці – ослабленим, не ослабленим. Зараз «Сампдорія» буде абсолютно інша – зацікавленою вдало зіграти в Лізі Європи. Раніше був не надто популярний Кубок УЄФА, який команди з провідних європейських чемпіонатів ігнорували. Зараз ситуація змінилася. «Металіст» потрохи в Європі стає на ноги, вже має досвід виступів на міжнародній арені. Враховуючи всі помилки харків’ян у матчах із грандами, сподіваюся, що вони зробили правильні висновки. Думаю, що в грі з «Сампдорією» «Металіст» візьме очки. Буде нічия.
 
Sport.ua, Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Barmax
Заваров Молодец.
Champions
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил