Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Первая лига
|
2881
2

Динамівці вирвали нічию

15-й тур першої ліги завершився матчами в Алчевську та Овідіополі

Динамівці вирвали нічию

СТАЛЬ - ДИНАМО-2 - 2:2 (1:0).
11 жовтня. 16.00. Алчевськ. Стадіон «Сталь». 1500 глядачів.
Судді: В.Бондар (Харків), М.Чертоляс (Херсон), О.Паращенко (Суми).
Делегат ФФУ: Б.Данцкер (Маріуполь).
Алчевськ: Пилипенко, Білий, Назаренко, Кондратюк, Чеботаєв, Одинцов, Колесниченко, Мироненко, Гордя (Сікорський, 84), Колінс (Локтіонов, 63), Шевченко (Палагнюк, 72). Запасні: Тельнов, Налигач, Янченко, Єрмаков.
Тренер: Анатолій Волобуєв.
Київ: Загладько, Люлька, Допілка, Новак, Оберемко, Боришкевич, Рибалка, Морозенко (Макаренко, 29), Щедрий (Прокипчук, 68), Шевчук (Мединський, 61), Коркишко. Запасні: Рудько, Парцванія, Сухоцький, Козлов.
Старший тренер: Сергій Рєбров.
Голи: Шевченко (35, 60) — Прокипчук (71), Боришкевич (90).
Попередження: Кондратюк (45+2) — Коркишко (70), Оберемко (76).

Перший небезпечний момент у матчі створили гості. Алчевці на початку матчу запам'яталися лише дальніми ударами, з якими з легкістю впорався Загладько. Пропустила ж команда Реброва (який через запрошення Литовченка до національної збірної України керував юними динамівцями) наприкінці першого тайму: Гордя виконав гострий простріл від лицевої лінії, і Шевченко вже з лінії воротарського майданчика вгатив м'яч у сітку.

На 15-й хвилині другого тайму динамівці пропустили вдруге, причому досить курйозно: Допілка, приймаючи м'яч на куті власного штрафного, підсковзнувся на мокрому газоні. Цим одразу ж скористався Шевченко: вийшов сам на сам із Загладьком і пробив у дальній кут, а потім, зігравши на добиванні, доправив шкіряного до сітки.

Пізніше біля воріт господарів було подано кілька кутових, один із яких завершився взяттям воріт. Рибалка прострілив із правого флангу, і Прокипчук поцілив у ворота з лінії воротарського майданчика — 2:1.

Вже на останніх хвилинах зустрічі кияни врятували одне залікове очко: Шевчук зі штрафного поблизу центра поля подав у напрямку дальньої стійки, а Боришкевич завдав точного удару в правий від Пилипенка кут.

Сергій Ребров: «Я вдячний хлопцям за самовіддачу, яку вони сьогодні показали. Справді, матч видався тяжким — «Сталь» була в лідерах, але зараз програла дві гри, тому сьогоднішня зустріч для них була вкрай важлива. Радий, що наша команда, незважаючи на рахунок, продовжувала атакувати і вирвала нічию».

ДНІСТЕР - НАФТОВИК-УКРНАФТА - 1:2 (1:1).
11 жовтня. 15.00. Стадіон «Дністер» імені Віктора Дукова. 200 глядачів.
Судді: А.Грисьо (Львів), І.Староста (Ужгород), С.Ковальських (Симферополь).
Делегат ФФУ: В.Шаленко (Харків).
Овідіополь: А. Паламарчук, Вишталюк, Білозор, Продай (Платунов, 56, Булганін, 83), Лещук, Кошка (Немчанинов, 67), Опря, Д.Пархоменко, К.Лархоменко, Полтавець, Косирін. Запасні: Афанасьєв, Гаврилюк, Поспєлов, Галюза.
Тренер: Андрій Пархоменко.
Охтирка: Дейнеко, Зайчук, Карпенко, Котелюх, Тарасенко, Башлай, Бояринцев, Деревльов (Коваль, 69, Покосенко, 90+2), Саванчук (Євсєєв, 86), Вітер (Прокурор, 74), Ліщук (Єсип, 35). Запасні: Втюрин, Карлов.
Тренер: Сергей Мизін.
Голи: Білозор (10) — Вітер (42), Карпенко (52).
Попередження: Котелюх (19), Прокурор (76), Бояринцев (80).

Уже на 10-й хвилині футболісти «Дністра» відкрили рахунок у матчі. Валентин Полтавець зі штрафного з правого флангу майже від бічної лінії зробив навіс у штрафний майданчик. Василь Продай головою підрізав м'яч на дальній кут воротарського майданчика, а Сергій Білозор у боротьбі з двома захисниками охтирців зумів переправити м'яч у кут воріт, — повідомляє офіційний сайт гостей. За три хвилини нафтовики мали нагоду зрівняти рахунок. Після вкидання ауту Котелюх з правого флангу зробив навісну передачу в карний майданчик господарів, і хтось з їхніх оборонців, ведучи боротьбу з Вітером, головою скинув м'яч на Саванчука. Олександр потужно пробив, та м'яч, влучивши у когось із гравців «Дністра», вилетів на кутовий. Взагалі потрібно відзначити, що у першій половині тайму ініціативою володіли господарі, та потім перевага перейшла до підопічних Сергія Мизіна. І під завісу тайму гостям удалося втілити свою перевагу в забитий м'яч: Саванчук майже від бокової лінії навісною передачею «знайшов» на куті карного майданчика Вітера, і Дмитро, не роздумуючи, поцілив у дальній від голкіпера кут воріт.

На початку другого тайму в рахунку повели вже гості. На ударну позицію вийшов Зайчук і пробив з лінії карного майданчика у кут воріт, та на заваді став оборонець «Дністра», рикошетом від якого м'яч вилетів на кутовий. Після його подачі Опря головою відбив шкіряного прямо на капітана охтирської команди Карпенка і Сергій пробив метрів з 20. Тут відзначився Єсип, який перебував перед голкіпером,: пропустивши м'яч, він дезорієнтував Паламарчука. Рахунок став 2:1 на користь охтирських футболістів.

Андрій Пархоменко: «За великим рахунком, футболісти моєї команди повністю виконали установку на гру. Ми контролювали події на полі з першої й до останньої хвилини, мали достатню кількість голевих моментів. У нас кожна атака, особливо в першому таймі, увінчувалася небезпечним епізодом. Але, як це часто буває у футболі, з кількості моментів здобути очки нам не вдалося».

Анатолій ВОЛКОВ, газета «Український футбол»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Турнирная таблица УПЛ. Шахтер опережает Динамо на 4 очка, Кривбасс – третий
Футбол | 30 апреля 2024, 06:30 99
Турнирная таблица УПЛ. Шахтер опережает Динамо на 4 очка, Кривбасс – третий

Команда Юрия Вернидуба входит в топ-3, значительно оторвавшись от Днепра-1

Минус Гофф и Коллинс. Стали известны участницы 1/4 финала турнира в Мадриде
Теннис | 30 апреля 2024, 07:01 4
Минус Гофф и Коллинс. Стали известны участницы 1/4 финала турнира в Мадриде

Свентек выбила Соррибес-Тормо, Даниэль проиграла Соболенко, Коко вылетела от Киз

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Tatacat
Мне кажется, Ребров будет отличным тренером! Верю в это!
Youstas1
Нефтянник чемпион!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!))