Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1731
3

Микола СИЧ: «Кардашу потрібно віддати належне»

«Энергия» - «Тайм» - 3:2. Послематчевые комментарии

Микола СИЧ: «Кардашу потрібно віддати належне»
Николай Сыч

Головний тренер «Енергії» Микола Сич після гри з львівським «Таймом» не приховував своїх емоцій і охоче спілкувався з журналістами.

- Дербі вдалося, - каже Микола Анатолійович. - Вболівальник, які прийшли на трибуни, точно про це шкодувати не будуть. Інтрига у матчі зберігалася до останніх секунд. Перед матчем у нас з хлопцями відбулася серйозна розмова, адже до цього матчу ми програвали топ-командам. Якби ми програли «Тайму», можна було б зробити висновок, що «Енергія» не готова до ігор з топ-командами. Думаю, ми перемогли за рахунок бажання та підготовки. Мабуть, у нас сьогодні було більше бажання перемогти. Найважливіше те, що забили три м’ячі і повели у рахунку.

- У другому таймі «Енергія» ніяк не могла вийти з пресингу…
- Трішки розгубилися. Гравці надто бояться помилитися і це негативно на них впливає. В деяких епізодах не треба було нічого вигадувати, а зіграти трішки простіше. Думаю, треба віддати належне Володі Кардашу. Хтозна як би закінчився цей матч, як би не вдалі дії нашого воротаря.


Після гри «Енергія» - «Тайм», у якій «енергетики» святкували перемогу з рахунком 3:2, враженнями від матчу поділився головний тренер «Тайму» Станіслав Гончаренко.

- Футбол оснований на тому, хто забиває, той і перемагає, - каже Станіслав Олександрович. - Ми почали непогано, однак наші моменти не змогли довести до логічного завершення. А нам забили зовсім необов’язкові голи. Перший гол – це помилка Владислава Лисенка. Не можна під собою пропускати м’яч з 16-ти метрів. А другий м’яч – це неправильна підстахівка. Якуніну необхідно було зміститися в центр і нічого б не сталося.

Загалом, я не очікував, що ми так вийдемо на матч. Такі матчі так грати не можна. Якщо в міні-футболі бодай один гравець випадає, це відчувається уже на механізмі усієї четвірки. На мій погляд, у нас четверо гравців випали з гри. Та четвірка, яка входить до складу збірної України, тимчасово не грає. Точніше вона грає, однак не так як повинна це робити. Свій мікроматч вона програла з рахунком 0:2. Сьогодні не вистачило здібності Овсяннікову і Кондратюку. Ви бачили з якого місця не забив Кондратюк. А Овсянніков при грі з п’ятим польовим зробив 12-14 техінко-тактичних помилок. Не можна так грати гравцю на такому рівні.

Треба визнати, що ми переживаємо важкий період. Важливо як ми з цим справимося. Утім, треба визнати, що у нас є проблеми в ігровому плані і дисципліні. Сьогодні у нас ряд гравців не несуть відповідальності за свої дії. В команді немає моноліту, плоскості гри, високої відповідальності та професіоналізму.

- Які гравці не несуть відповідальності за свої дії?
- Якунін, Овсянніков. На жаль, Легчанов також випадає з гри. Утім, у нього є причина – він випав з підготовчого періоду. Чому так виглядають Якунін та Овсянніков, для мене це загадка. Також далеко від свого рівня сьогодні знаходиться Кондратюк. У кращому стані хотілося би бачити Макаєва.
 
www.energia.lviv.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
didyk11
тайм відіграє кубок УЄФА-зільє потрібні ігри та перестане існувати..............
AlikR
Гончаренко, когда вы уже научитесь брать всю ответственность за поражения вашей команды на себя?
Не устраивают вас игроки - требуйте покупки клубом других.
Нет возможности у клуба - уходите в другой клуб.
Хватит уже так бессовестно перекладывать свои пробелы в педагогике на чужие плечи!
Да, возможно, игроки играют безответственно, но в число ваших задач, помимо прочего, входит задача мотивировать игроков.
Учите педагогическую матчасть!
AlikR
Молодцы, конечно, но не надо забывать, что это уже не тот "Тайм"... кучка демотивированных возрастных игроков.
Сейчас "Тайм" только ленивый не обыгрывает.