Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2238
3

Энергия – Тайм. Анонс

Дербі перед перервою

Энергия – Тайм. Анонс

Ось такий він календар. Перших п’ять турів не було поєдинків між командами із п’єдесталу минулого сезону, а тепер вони йдуть один за одним.

У минулому турі зустрічались друга і третя команда України «Шахтар» і «Енергія». Цього разу у перенесеному матчі шостого туру зустрінуться чемпіон країни із бронзовим призером чемпіонату.

Не слід нагадувати, що крім того, що обидві команди будуть боротись за чемпіонство, це ще й запекле львівське дербі.

Також не варто нагадувати, що сезон команди розпочали зовсім по-різному. «Тайм» ніяк не може знайти свою гру і зазнав кілька прикрих поразок на старті, а «Енергія» ж навпаки стартувала досить впевнено, але «Ураган» і «Шахтар» дещо її пригальмували.

У 7 турі, який відбувся на цих вихідних, «Тайм» досить упевнено переміг «ПФС». Але севастопольський клуб зовсім не та мірка, по якій можна оцінювати силу «Тайму». А «Енергія» у минулому туру доволі несподівано поступилась «Шахтарю». Все-таки несподівано, адже донеччани зараз аж ніяк не показують тієї гри, яка була ще у минулому сезоні і зовсім не виглядають на команду, яка є п’ятиразовим чемпіоном країни.

Пригадаємо також матчі попереднього сезону між цими командами. У 17-чемпіонаті країни команди зустрічались 4 рази. І саме «Енергія» зі всіх 11 команд чемпіонату завдала найбільше проблем «Тайму». Три перемоги команди Станіслава Гончаренка були мінімальними, і саме «Енергія» зупинила переможний хід «Тайму», завдавши їм у 25 турі першої поразки.

Перша гра між цими командами пройшла у 9 турі, трохи пізніше, ніж цього року – 31 жовтня. Цей матч завершився із досить скандальним відтінком. Тоді у сам розпал епідемії грипу «Тайм» переміг 1:0. Єдиний гол наприкінці матчу на 38 хвилині забив Овсянніков. Але скандал виник через вилучення Рогачова на 11 хвилині матчу за неспортивну поведінку. Матч другого кола також завершився із мінімальною перевагою «Тайму» – 3:2. Цього разу обійшлось без вилучення, та й перемога команді Гончаренка далась трохи легше. З 22 хвилини вони вели у рахунку 3:1 і лише на останній хвилині Тризубцю вдалось скоротити відставання.

А ось найприємніші спогади у «енергетиків» залишились про матч другого етапу у якому команда Миколи Сича завдала першої поразки непереможній «машині» Гончаренка. Цей матч був бенефісом Романова, який оформив хет-трик. Його команда перемогла 4:3. У останньому матчі чемпіонату команди забили ще на два голи більше. Цього разу «Тайм» був сильнішим 5:4.

Володимир КРУПЧУК

13 октября, среда
«Энергия» (Львов) – «Тайм» (Львов)
Львов. Дворец спорта «Галичина». 13.00
НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА ЗДЕСЬ
Видеотрансляция на www.energia.lviv.ua
Арбитры: Воложенко (Харьков), Гроховецкий (Киев)
Прогноз www.sport.ua – 3:3

Опрос

Голосов 30
С каким исходом завершится матч «Энергия» - «Тайм»?

Победа «Энергии»

13 голосов 43.33 %

Ничья

5 голосов 16.67 %

Победа «Тайма»

12 голосов 40 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
AlikR
"Тайм" опять будет бит.
an124
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
KLAS1994
ну як так в будні дні робити матч на 13?((