Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
1344
1

Олег КОНОНОВ: «Украинцы сумели проявить характер»

Тренер «Карпат» о матчах национальной и молодежной сборной Украины

Олег КОНОНОВ: «Украинцы сумели проявить характер»
Головний тренер «Карпат» Олег Кононов поділився з Інформаційним центром клубу своїми враженнями від матчів національної та молодіжної збірних України з командами Канади і Голландії відповідно.
 
«Незважаючи на дещо несподіваний результат у грі Україна – Канада, я не вважаю, що українська збірна грала погано. Гравці всі 90 хвилин багато рухалися, в їхніх діях було видно бажання зіграти якомога краще і продемонструвати хороший футбол. Так, десь не все виходило так, як цього всім би хотілося. Бракувало зіграності у командних діях, а звідси і ті помилки, що призвели до пропущених голів. Хоча стосовно першого голу канадців скажу, що, як на мене, він був випадковим – у гравця просто зрізався м’яч і високою дугою залетів у сітку. Але українці зуміли проявити характер і зрівняли рахунок. Могли й виграти, але в кінці зустрічі не змогли дотиснути суперника. Проте цей матч ще раз засвідчив, що у сучасному футболі слабких суперників вже немає і на кожну гру треба виходити з повною самовіддачею й боротися від першої до останньої миті. Думаю, гравці зроблять правильні висновки в цьому плані. Добре, що це трапилося в контрольній грі, а не в офіційній.
 
Що ж до молодіжної збірної, то гра у Роттердамі ще раз продемонструвала потенціал українського футболу, а він є чималий. Я ще й раніше казав, що в Україні є дуже хороше покоління гравців саме 1988 – 1989 років народження. Ці хлопці вже зараз демонструють, що вони можуть досягти серйозних результатів на міжнародній арені. Гра проти такого сильного суперника, як збірна Голландії, та ще й на її полі, це наочно підтвердила. Тепер головне - не розслабитися, а в такому ж ключі зіграти і вдома, і продовжувати працювати, щоб і надалі розвиватися у футбольному плані», – сказав Олег Георгійович.
 
Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Источник: Челси вряд ли продаст Мудрика, но есть важное условие
Футбол | 26 апреля 2024, 14:14 2
Источник: Челси вряд ли продаст Мудрика, но есть важное условие

Игроку важно показать себя на финише сезона

Стало известно, сколько Реал заплатил за трансфер Лунина Заре
Футбол | 26 апреля 2024, 12:40 14
Стало известно, сколько Реал заплатил за трансфер Лунина Заре

На украинского вратаря в свое время претендовали «Наполи» и «Ливерпуль»

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
kiruxa_y
согласен с Кононовым и касательно основной и касательно молодежной сборной ... зря катят бочку на национальную сборную после игры с Канадой ...