Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2175
2

Тайм - ПФС - 4:1

Не афінський варіант

Тайм - ПФС - 4:1

«Хлопці, давайте афінський варіант» – саме так кричав фанат «Тайму» у перерві звітного матчу, натякаючи, щоб львів'яни розгромно перемогли суперника, як і «Афіну-90» у останньому матчі єврокубка (тоді було 9:3). На той час рахунок був скромним, лише 1:0 на користь львівської команди.

Загалом у першому таймі «ПФС» показав себе дуже організованою командою, яка вміє захищатись і швидко переходити до атаки. Перші хвилини поєдинку пройшли майже без ударів. Лише на другій хвилині першого удару по воротах завдав Віктор Бакум. Саме капітан гостей провірив Лисенка на міцність. «Тайм» ж взагалі не пробивав по воротах перших шість хвилин. Гравці просто володіли м'ячем і хотіли розіграти до вірного, але часто втрачали круглого.

Але перший ж удар по воротах приніс результат. Кондратюк віддав діагональну передачу на Овсяннікова і той з шести метрів пробив повз Кобеця.

Після голу у грі нічого не змінилось. «ПФС» грав на контратаках, а «Тайм» весь час намагався знайти ключі до оборони гостей. Загрожував воротам «ПФС» Скорий, але Чернієнко вибив м'яч із порожніх воріт. Згодом Дмитро Бондар і Овсянніков тричі впродовж півхвилини загрожували воротам, але все безрезультатно. У гостей був прекрасний момент у Яблонського. Він змістився у центр і пробив у дев'ятку воріт, але Лисенко потянув.

Що було у перерві поєдинку, вже згадували на початку матеріалу. Але забігаючи наперед, слід сказати, що цього афінського варіанту так і не сталось. Гості продовжували вміло оборонятись. Але на 24-й хвилині все-таки захист дав тріщину. Єрмоленко пробив по воротах, а Іваняк зловив м'яч і відразу вивів один на один із кіпером Овсяннікова. Перший удар Дениса прийшовся у воротаря, але з другої спроби м'яч залетів у сітку.

Все йшло за сценарієм «Тайму», поки на 26-й хвилині четвірка збірної України не привезла собі гол. Кондратюк обрізався, Ліняєв підхопив м'яч, пройшов до воріт і віддав вправо на Віктора Бакума. Капітан не схибив.

Цей гол трохи додав нервозності у гру. Але вже через дві хвилини капітан господарів відповів тим ж. Павленко прийняв верховий м'яч, відтіснив голкіпера і з 9-ти метрів пробив точно у кут.

За 4 хвилини до закінчення матчу Алєєксєнко вийшов грати п'ятим польовим, але відразу стало видно, що гості не настільки добре володіють цим елементом гри. Вони довго тримали м'яч, катали то в центр, то в кут, але так ніякої небезпеки не створили. Лише на 39-й хвилині Чернієнко наважився на удар, який й призвів до голу у протилежні ворота. Іваняк парирував удар Чернієнка, а Павленко відразу запустив сферу через весь майданчик у порожню сітку.

Володимир КРУПЧУК

«Тайм» - «ПФС (Севастополь)» - 4:1
Львов. Дворец спорта «Галичина»

«Тайм»: Лысенко (Иваняк, 21) - Бондарь, Макаев, Павленко, Скорый - Кондратюк, Легчанов, Овсянников, Якунин - Москвин, Олищук
«ПФС»: Кобец - Кольцун, Митяев, Безуглый, Ермоленко - Алексеенко, Черниенко, Бакум, Линяев - Дубинюк, Яблонский
Арбитры: Подранный, Конюхов (оба – Житомир)
  Овсянников (6, 24), Павленко (28, 39) - Бакум (26)
Якунин (25) - Линяев (10)

Удары (в створ): 19 (13) - 10 (5)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
palich2007
korish77 интересно а если бы тебе на работе год зарплату не платили ты бы вставал ни свет ни заря и мчался бы с преподнятым настроением и продолжал бы вкалывать на все 100
korish77
Був на грі .Співчуваю Гончаренко, команда наче не хоче грати у футбол..десь на 25% з можливих тільки грали у цій грі!Гончаренко кричить до них,просить грати,нервується ,а деяким гравцям всеодно!Дійсно мабуть щось відбувається у стані команди, кажуть фінанси..а можє вони вже не хочуть грати у цій команді і тільки мучають тренера..