Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1099
0

Михаил КОПОЛОВЕЦ: «В последних играх нам не везет»

Форвард «Карпат» сожалеет о поражениях команды

Михаил КОПОЛОВЕЦ: «В последних играх нам не везет»
Михаил Кополовец

По завершенні матчу з «Металістом» прудконогий крайній форвард «Карпат» Михайло Кополовець був дуже засмучений поразкою своєї команди.

– Дуже прикро, що програли. Рахунок абсолютно не по грі. На мою думку, ми сьогодні грали зовсім непогано – багато рухалися, пресингували по всьому полю, провели чимало атак і створили не один момент біля воріт суперника. Так, «Металіст» також зіграв добре, однак я вважаю, що ми ні в чому не поступалися супернику – це була чисто нічийна гра. Однак, що поробиш, їм поталанило трохи більше, ніж нам – ми пропустили безглуздий гол і програли. Навіть не знаю, чим можна пояснити поразку.

– Напевне тим, що команда не забиває голи…
– Я не зовсім згідний з такою постановкою питання. Так, ми не забиваємо. Але ж ви подивіться, які голи нам забивають! Такі безглузді м’ячі аж ніяк пропускати не можна. Якби ми надійно грали в обороні і не пропускали, то вже б як мінімум не програвали. Все ж нічия це краще за поразку, правильно?

– Можливо, потрібно частіше бити по воротах суперника?
– А хіба ми мало б’ємо? І в Парижі з ПСЖ, і тепер з «Металістом» ми завдали немало ударів. От у грі з харків’янами били і Голодюк, і я, і Федецький. Але нам в останніх іграх просто не щастить. От і Артем влучив у стійку. Полети м’яч трохи правіше - і все, був би гол і ми б не програли…

Офіційний сайт ФК Карпати

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.