Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
4722
41

Карпаты – Металлист. Анонс

Чия позитивна серія перерветься?

Карпаты – Металлист.  Анонс

У неділю, 3 жовтня,  на львівському стадіоні «Україна» у поєдинку принципових суперників зустрінуться сусіди по турнірній таблиці «Карпати» та «Металіст». І підопічні Олега Кононова і підопічні Мирона Маркевича минулого четверга зазнали поразок з однаковим рахунком у Лізі Європи і намагатимуться додати позитивного настрою своїми численним прихильникам вже у рамках Прем’єр-ліги.
 
До цього матчу суперники підійшли з двома позитивними «внутрішніми» серіями. «Карпати» у нинішньому чемпіонаті на своєму полі не втратили ще жодного очка - 5 перемог у 5 матчах. З іншого боку, «Металіст» у цьому сезоні на чужих полях ще не програвав і набрав більше очок, ніж вдома: у шести матчах – 5 перемог та одна нічия. Тим цікавішим обіцяє бути поєдинок суперників, які намагатимуться продовжити свої позитивні серії виступів, але одній з них доведеться таки перерватись. І це ми дізнаємось у неділю після фінального свистка арбітра

А для 48-річного арбітру матчу Володимира Сіренка із Сімферополя це буде ювілейна, 80-а гра у чемпіонатах. Раніше Сіренко провів 9 ігор за участю «Карпат»: 1 перемога, 4 нічиїх та 4 поразки, м’ячі 11-16 та 5 матчів за участю «Металіста»: +1=2-2, м’ячі 6-9.

Згадуючи історію попередніх зустрічей суперників «Карпат» та «Металіста», то недільний поєдинок стане  вже 42-м. А перший матч відбувся 10 вересня 1964 року у Харкові, коли суперники «Карпат» виступали ще під назвою «Авангард» і тоді з рахунком 3:1 перемогли господарі, а у львів’ян гол престижу провів Анатолій Крощенко.

У чемпіонатах України суперники провели наразі 22 гри, в тому числі 11 у Львові, де баланс матчів говорить про невелику перевагу «Металіста»: 4 перемоги «зелено-білих», 2 нічиї та 5 перемог «жовто-синіх». Остання зустріч суперників відбулася 27 лютого цього року у Львові і завершилась перемогою «Карпат» - 2:1. У львів’ян тоді відзначились Ігор Ощипко та Олег Голодюк, у харків’ян  - Жажа Коельо.

За «Карпати» та «Металіст» виступало 10 гравців, в тому числі і нинішній капітан львів’ян Андрій Тлумак та півзахисник харків’ян Сергій Пшеничних. Наставник «Карпат» Олег Кононов не зможе задіяти травмованих Ігоря Ощипка, Андрія Ткачука, Рошу Батисту та дискваліфікованого Ігоря Худоб’яка. А керманич «Металіста» Мирон Маркевич, який свого часу 210 (!) разів очолював «Карпати» у чемпіонатах, не зможе залучити до принципового поєдинку вилученого в минулому турі Клейтона Хавьєра, а також травмованих Олександра Горяїнова та Марка Девіча.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ зі Львова

Ориентировочные составы:

«Карпаты»: Тлумак -  Авелар, Милошевич, Тубич, Федецкий -  Годвин, Г. Баранец, Голодюк - Зенев, Кожанов, Кузнецов.

«Металлист»: Дишленкович - Романчук, Обрадович, Папа Гуйе, Вильягра -  Валяев, Шелаев, Фининью, Эдмар – Тайсон, А. Воробей.

Травмы: Ощипко, Ткачук, Батиста (все – «Карпаты»), Горяинов, Девич (оба – «Металлист»).
Дисквалификации: И.Я. Худобяк («Карпаты»), Хавьер («Металлист»).

Котировка букмекеров:

Bwin – 2.90– 3.00 – 2.35

3 октября, воскресенье
«Карпаты» «Металлист»
Львов. Стадион «Украина». 16.00
ТВ-трансляция на телеканале Футбол
Арбитр: Владимир Сиренко (Симферополь)
Прогноз www.sport.ua1:1 –
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 41
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
didukhstepan
Карпати і Металіст найкращі команди!!! жальЖ, що зійшлись разом але буде цікаво подивитися!!! вболіваю за хороший футбол!!!
mister10
але завтра Карпати виграють
mister10
сьодні бачив Маркевича в центрі,я йшов пив пиво,привітався,приємний чоловік)
fairplay
Маркевич всех уже повыпускал и перепробывал, разочаровавшись в кондициях игроков второго ряда: Лысенко, Олейника, Воробья, Давыдова..
Возможно, Воробей завтра и выйдет, но чего-то кажется, что ММ попробует кого-то ещё из ближайшего резерва: Лозового например, неплохо показавшего себя в Кубке или Тришовича. Больше даже не знаю..
cdboss
треба виходити і грати,а не соплі жувати
кому більше треба-той і переможе
а ні після програного матчу з ПСЖ розказувати що ми грали
ось він момент істини для сьогоднішніх Карпат
головне щоб суддя гру не зіпсував
doomka017
буду болеть за Карпаты. хоть и понимаю, что на одном азарте всех не обыграешь, но видно что стараются показать все на что способны. может и в ЛЕ что оторвут себе в рейтинг, дабы в будущем хотябы до 3ей корзины добраться.
HardyBoyMKh
dudigo78 — 02.10.2010 19:41
переможе той, хто має більш кваліфікованих гравців і більшу лавку запасних, тому МХ виглядає фаворитом.
Неее,насчёт скамейки запасных это ты ошибся
Что у нас,что у вас нету никакой скамейки запасных практически,как это не прискоробно,так что завтра будут играть основные составы то бишь те,которые играли в ЛЕ...(Не считая Худобяк,Голодюк и Хавьер,Девич)
volunyak
ZAKARPATFAN (Ужгород) — 02.10.2010 17:29
-------------------
та всерівно за когось чуть більше вболіваєш
dudigo78
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
AdvanceDD
Syperdmitr — 02.10.2010 14:58

ДЛЯ нас забацайте боевую ничейку
-----------------------------------------------
Для Днепра самым лучшим вариантом будет как раз выигрыш Карпат у Металлиста, т.к. у Металлиста остались игры с достаточно посредственными соперниками: Волынь, Ильичевец, Оболонь. То есть очень маловероятна дальнейшая потеря очков. У Карпат следующие игры: Динамо, Металлург Д, Ворскла. Шанс потери очков очень велик. У Днепра также ожидается как минимум один проигрыш: Шахтер.
Так что лучший для него результат в данной встрече - победа Карпат.
Pirogov_075
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
polgunar
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
lubee84
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
FCStuttgart
polgunar
Маркевич не играет в защите
volunyak
то чо ти сюда прийшов?
polgunar
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
football_paPIrosoff
Надеюсь на красивую и интересную игру. Победит как всегда....сильнейший!!!
L1ght_FCDK_Fun
да метал 1 раз с новыми бразилами норм сыглар и все. будет моросить брозилы не смогуть технарь показывать и все. жопа. Федецький на 30-45 мин и все. 1-0 Карпаты wins!
lubee84
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил