Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига Европы
|
1625
1

Игорь ХУДОБЯК: «Боруссия играла быстрее ПСЖ»

Игрок «Карпат» благодарит болельщиков за поддержку

Игорь ХУДОБЯК: «Боруссия играла быстрее ПСЖ»
У матчі з «Парі Сен-Жермен» у складі «Карпат» в передній лінії чи не найактивнішим був хавбек Ігор Худоб’як. Після матчу, він як і решта карпатівців перебував не в найкращому психологічному стані, але від спілкування з кореспондентом Інформаційного центру ФК «Карпати» не відмовився.
 
«ПСЖ дуже хороша команда і грати проти неї дуже непросто. Французи чудово підготовлені перш за все технічно і саме на відмінному володінні м’ячем побудована вся їхня командна гра. Тим не менше я вважаю, що ми також виглядали гідно і в тому, що гра вийшла цікавою, є й наша заслуга. Утім, нас трохи здивувало, що прийшло так мало людей.
 
Що ж до результату, то ми дуже хотіли взяти очки. Але швидкий гол не найкращим чином вплинув на нас. Так само, як і другий. Але ми не збиралися опускати руки і при 0:2 і продовжували намагатися грати у свій футбол. Напевно, у нас не все вийшло, але разом з тим ми зуміли створити низку гольових моментів. Шкода лише, що на відміну від ПСЖ, ми так жоден з них і не реалізували. Низька реалізація – це стара хвороба не лише «Карпат», а й всього українського футболу. В значній мірі вона пов’язана з незадовільною технічною підготовкою футболістів. А звідки вона може взятися, коли діти по більшості тренуються на так званих полях, які абсолютно не відповідають вимогам сучасності. Але дитячий футбол в Україні – це окрема тема і про неї можна говорити дуже багато.
 
Якщо ж порівнювати ПСЖ з «Боруссією», то скажу, що обидві команди у плані техніки підготовлені дуже класно. Однак у практично всіх німців є ще й висока швидкість. А звідси й витікає неймовірно швидкий футбол у виконанні «Боруссії». А от у ПСЖ на такій швидкості грають лише окремі футболісти. Тому я вважаю, що «Боруссія» за рівнем гри загалом трохи сильніша. Тим не менше, німці програли «Севільї», нашому наступному супернику. Так що попереду у нас не менш важка гра. Але скажу, що з такими клубами насправді грати і цікаво, і приємно. Ну й звісно, в цих матчах ми набираємося безцінного досвіду, який нам допоможе у майбутніх іграх.
 
Хочу також подякувати за підтримку нашим вболівальникам, які спеціально приїхали нас підтримати у Париж. Шкода, що ми не зуміли їм подарувати принаймні нічию, але думаю, що вони не можуть нам дорікнути за відсутність бажання боротися – ми насправді віддали на полі всі сили. Що ж, будемо старатися у наступних іграх дати результат», – сказав у своєму коментарі Ігор.
 
Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Youstas1
Это все равно были самые лучшие 0-2 из всех что были в тот день)) Карпаты не сдаваться!!!