Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига Европы
|
1524
9

Игорь ХУДОБЯК: «У ПСЖ нужно выигрывать»

Игрок «Карпат» настроен по-боевому

Игорь ХУДОБЯК: «У ПСЖ нужно выигрывать»
Ігор Худоб’як у неділю став антигероєм матчу з «Таврією». Тому, знаючи його бійцівський характер, вболівальники «зелено-білих» не сумніваються, що у грі з ПСЖ він віддасть усі сили, щоб реабілітуватися перед партнерами, тренерами і вболівальниками.
 
«До Парижу прилетів з бойовим настроєм і дуже хочу якомога краще зіграти проти ПСЖ. Ще раз хочу вибачитися за зовсім необов’язкове вилучення у грі з «Таврією». Тому у матчі з французами я зроблю все, щоб принести максимум користі «Карпатам». Я ж не гратиму у наступній грі чемпіонату з «Металістом», а можливо, що пропущу й більше ігор – це вже не від мене залежить. Тому з ПСЖ мені потрібно віддати всі свої сили – як фізичні, так і психологічні заради успіху своєї команди. Але я не сумніваюся, що й решта гравців «Карпат» викладатимуться на полі на всі сто відсотків. Так, суперник у нас дуже серйозний. Але й ми також вміємо грати у футбол і зробимо все, щоб як і в грі з «Боруссією» довести, що можемо і вміємо на рівних грати з відомим суперником. Але при цьому, на відміну від матчу з німцями, ми повинні досягнути позитивного результату. Зважаючи на програш від «Боруссії», нам у ПСЖ потрібно вигравати. Адже і ми, і наші вболівальники хочемо, щоб «Карпати» продовжували свої виступи у Лізі Європи якомога довше», – сказав Ігор.
 
Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 9
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
abrosimov90
Это Худобяк бежит по полю и сходу даёт коменты
abrosimov90
уже выиграли ПОЛЮБОМУ
Ty-777
Игорь ХУДОБЯК: «У ПСЖ нужно выигрывать»
2:0
merty2000
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
nazgul
Ну, учитывая, что на поле вернуться два ключевых игрока - Федецкий с Кузнецовым, вполне могут и выиграть. Хотя, конечно, если быть объективным - ничья уже будет хорошим результатом.
Kosty_RF
На эмоциях можно играть хорошо, но не долго. Нужны классные исполнители.
L1ght_FCDK_Fun
Карпаты щас на подьеме но к сожаленью это временно. что до матча с сараем была таже команда что полсе... ниче не изменилось, а хорошее натсроение когдато пройдет. Очень хочу ошибатся
Ravin9
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
isdevel
правильно Игорь Хуяк, победа и только победа!!!