Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига Европы
|
1168
5

Неманья ТУБИЧ: «ПСЖ не сильнее Боруссии»

Игрок «Карпат» считает, что у команды есть все, чтобы обыграть парижан

Неманья ТУБИЧ: «ПСЖ не сильнее Боруссии»
У грі з «Таврією» оборона «Карпат» зіграла не найкращим чином, тим не менше центральний захисник Неманья Тубіч кореспонденту Інформаційного центру розповів, що у Парижі і він, і решта його партнерів по команді налаштовані не просто на позитивний результат, а виключно на перемогу.
 
– Ми на кожну гру виходимо з думкою про виграш. Саме так нас налаштовує завжди наш тренер. Та ми й самі знаємо, що у футболі потрібно грати лише на перемогу, бо бажання зберегти нічийний рахунок, навіть коли він в принципі є прийнятним, у дев’яти випадках з десяти призводить до поразки. Окрім того, ми пам’ятаємо про поразку від «Боруссії», а значить нам тим більше необхідно перемагати ПСЖ. Так, ми вийшли в груповий турнір і це вже непоганий результат, але повірте, ми не збираємося заспокоюватися на цьому і хочемо продовжити свої виступи у Лізі Європи і після його завершення.
 
– Поразка від «Таврії» може якимось чином негативно позначитися на психологічному стані гравців у матчі з ПСЖ?
– Та ні, вже все в порядку. Звичайно, програвати завжди неприємно. Але зараз ігри йдуть одна за одною, тому особливо переживати немає коли. Та й нічого страшного не трапилося. Ну програли, але це ж футбол, а в ньому всі матчі вигравати не можливо. Головне, зробити з поразки правильні висновки, щоб не повторювати їх у наступних іграх. А щодо впливу поразки від «Таврії» на нашу психологію, то навпаки, вона повинна позитивно позначитися на нашій грі. Ми будемо ще більш злими (маю на увазі, звичайно, спортивну злість) і зробимо все, аби цього разу перемогти, а заодно реабілітуватися за поразку в недільному матчі.
 
– Що можеш сказати про ПСЖ?
– Як і решта наших суперників по групі, дуже хороша команда, в якій чимало відомих та досвідчених гравців. Ми з великою повагою ставимося до цієї команди, але жодного страху перед парижанами у нас немає. Не думаю, що ПСЖ сильніше «Боруссії». А ми наочно всім показали, що з німцями можна успішно грати. Той матч, який ми так прикро програли на останніх хвилинах, додав нам віри в себе. Думаю, ми в ньому доказали, що є гідними грати у груповому турнірі Ліги Європи і в жодному разі не збираємося бути в ньому статистами. Так, у нас наразі є травмованими кілька гравців основного складу, але я все одно вважаю, що у нас є все для того, аби обіграти ПСЖ.
 
– І яким для «Карпат» ти бачиш рецепт перемоги над ПСЖ?
– Головне, зіграти в свою гру. А ще дуже важливо, щоб кожен з нас у глибині душі вірив у нашу перемогу. Ну й звісно треба, щоб вся команда разом і кожен гравець зокрема віддали на полі всі сили без остатку заради перемоги.
 
– Грати «Карпатам» доведеться на полі суперника.
– Нічого страшного – ми вже не раз доводили, що для «Карпат» немає особливого значення місце зустрічі. Так, ми розуміємо, що трибуни будуть підтримувати ПСЖ. Але я знаю, що на стадіоні будуть і наші вболівальники. Можливо, їм і не вдасться перекричати фанів ПСЖ, але я не сумніваюся, що їх голоси ми обов’язково почуємо. А окрім того багато людей вболіватимуть за нас біля екранів своїх телевізорів. А як відомо, енергетика передається і на відстані. Так що підтримку наших фанів, а вони найкращі, ми будемо відчувати упродовж всього матчу.
 
Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Стала известна точная сумма, за которую Перес готов продать Лунина
Футбол | 24 апреля 2024, 07:01 8
Стала известна точная сумма, за которую Перес готов продать Лунина

По последним слухам, Андрей не согласился на продление контракта и может покинуть клуб

Куртуа прокомментировал скандальный эпизод с якобы голом в ворота Лунина
Футбол | 24 апреля 2024, 08:01 1
Куртуа прокомментировал скандальный эпизод с якобы голом в ворота Лунина

21 апреля «Реал» Мадрид обыграл «Барселону» со счетом 3:2

Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
rod_Rigi
Какие в жопу пол-ноги это лига тут ошибок не прощают.
КАРПАТИ-ВПЕРЕД...
andri_harechko
Ravin9
ніфіга ти не шариш...якраз Боруссія і не грала в пів ноги....Боруссія була налаштована на перемогу......вона грала на всю, просто Карпати більше хотіли перемогти, але не змогли, на жаль(
maxcrimea7
Пиздюк.
Ravin9
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Ravin9
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил