Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
6618
22

Яковенко называет состав

Молодежная сборная Украины готовится к матчам плей-офф Евро-2011 против команды Голландии

Яковенко называет состав
У понеділок, 27 вересня, у рамках підготовки до матчів стикового раунду молодіжного Євро-2011 (U-21) проти Голландії розпочнеться навчально-тренувальний збір української збірної, який триватиме до 30 вересня.
 
Хоча цей збір не передбачений календарем ФІФА, наставник синьо-жовтих Павло Яковенко за згодою клубів запросив 20 виконавців. Зауважимо, що цього разу до табору «молодіжки» не приїхали гравці клубів, що беруть участь в єврокубках. Нагадаємо, що подібним чином команда збиралася і напередодні вирішальних матчів кваліфікації континентальної першості проти однолітків з Франції та Словенії.
 
На час НТЗ у «Пущі-Лісовій» спаринги не заплановані, натомість будуть проводитися тренування та теоретичні заняття. Після цього футболісти роз'їдуться по своїх клубах і наступного разу зберуться 3 жовтня - безпосередньо перед відповідальною дуеллю проти збірної Нідерландів. Перша гра відбудеться 8 жовтня, а матч-відповідь - через чотири дні.
 
Нагадаємо, що молодіжна команда України посіла перше місце у 8 відбірній групі ЄВРО-2011, випередивши таких суперників, як Франція та Бельгія. Наразі, для виходу до фінальної частини чемпіонату Європи, який з 11 по 25 червня наступного року відбудеться у Данії, підопічним Павла Яковенка необхідно у раунді плей-офф перемогти однолітків з Нідерландів.
 
Склад збірної України
 
Воротарі: Артем Кичак («Динамо» Київ), Антон Каніболоцький («Дніпро» Дніпропетровськ), Дмитро Непогодов («Металург» Донецьк).
 
Захисники: Богдан Бутко («Волинь» Луцьк), Сергій Кривцов, («Шахтар» Донецьк), Олексій Курилов («Таврія» Сімферополь), Темур Парцванія («Динамо»), Артем Путівцев («Іллічівець» Маріуполь), Євген Селін, Володимир Чеснаков (обдва − «Ворскла» Полтава), Василь Прийма («Металург» Донецьк), Євген Опанасенко («Металург» Запоріжжя).
 
Півзахисники: Ігор Чайковський («Зоря» Луганськ), Микола Морозюк («Металург» Донецьк), Валерій Федорчук, Євген Коноплянка (обидва − «Дніпро»), Кирило Петров («Кривбас» Кривий Ріг), Єгор Лугачов («Арсенал», Київ).
 
Нападаючі: Артем Кравець («Динамо»), Володимир Лисенко («Металіст» Харків).

Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 22
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
trancelife
да, с нападающими жопа...
t2_romario
Хочу чтоб Яковенко Динамо тренировал!
PaukX2
Дивно шо Габовду з Карпат взагалі не викликають. Він розабивався останнім часом!
pitbull2005
лавный тренер молодежной сборной Украины U-21 Павел Яковенко вызвал «горняков» Сергея Кривцова, Тараса Степаненко, Ярослава Ракицкого и Виталия Виценца для подготовки к матчам плей-офф чемпионата Европы – 2011. Соответствующий факс пришел сегодня в адрес ФК «Шахтер».
Напомним, на этой стадии нашим парням будут противостоять сверстники из Нидерландов. Первая встреча пройдет 9 октября на выезде, а ответная – 12 октября на украинской земле.
Пресс-служба ФК «Шахтер»
как то не сходится с этой новостью
klic.ua
тупні....
Shurkoff-on
Бесполезно что-то объяснять.... ЭТО НЕ ЗАЯВКА НА МАТЧ!!! Кому ещё раз повторить??? Что за народ пошел?!
ARISTOK
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
kolysuk
як шо це остаточний состав
піздець Україні
як шо ні то треба вісенець ракіцкий
ярмоленко, голодюк
LeonDon
На сайте Шахтёра пишут, что пришёл факс с вызовом Степаненко, Кривцова, Ракицкого и Виценца.
luseneka
Ну чтож за народ такой.Говорят же вам тренеровочный сбор,а не окончательная заявка на матч с Голландией.А вы тут уже панику развели.Все будут.Яковенко хочет в запас кого-то выбрать.
FCskala
streamers — 23.09.2010 18:55
Dron.gin
не сравнивайте это нападение в своих клубах и в своей сборной, где они все на равных и чувствуют себя в своей "тарелке" и играют соответственно по другому. Главное что они настроились на Голандцев как следует и тренер сделал правильную тактику. И дадут они бой, настоящий бой. Верим в команду!
v0l0dya
игроки в принципе неплохие, но оба не в форме, да еще неудачные последние матчи для них.
v0l0dya
да..нападение- слабое звено, трудно будет..
L1ght_FCDK
твой интеллект тоже.
vasiliy1986
нападение не впечатляет(
streamers
Парни вы хоть новость читаете ?? или только состав смотрите ?? там все написано: "до табору «молодіжки» не приїхали гравці клубів, що беруть участь в єврокубках."
ABC
Ярмоленко с Ракицкий точно не помешали бы.
FCskala
Dumbrava — 23.09.2010 18:47
згідний, і Зозулі нема
T.N.T
А Ракицкий где?