Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Кубок Украины
|
1902
3

Сергей ПТАШНИК: «Такой ситуации в Прикарпатье еще не было»

У ивано-франковского клуба нет даже достаточного количества мячей

Сергей ПТАШНИК: «Такой ситуации в Прикарпатье еще не было»
Сергей Пташник
На післяматчевій прес-конференції поєдинку «Прикарпаття» - «Зоря» головний тренер івано-франківців Сергій Пташник прокоментував гру своєї команди проти луганчан:
 
- Я розумів против кого ми граємо, дивився дві останні гри «Зорі» - з харківським «Металістом» та київським «Динамо». Я знав, що «Зоря» - це досить пристойна, швидка команда, яка демонструє дуже змістовний футбол. У складі «Зорі» дев’ять гравців з донецького «Шахтаря». Хтось може сказати, що ми пасивно грали на атаку. Я відповім, якщо б ми розкрилися, нам було б дуже тяжко. Ще вчора ввечері я думав, що сьогоднішня гра не відбудеться, тому що ситуація стає некерованою. Наскільки мені відомо, тільки завдяки губернатору ми вийшли сьогодні на поле. До нас приїхала команда Прем’єр-ліги. Я знаю, у них теж були колись дуже серйозні проблеми. На матч були вимоги Прем’єр-ліги – дати десять м’ячів. Повірити смішно, але в нас їх нема. Якщо ви помітили, на розминці команда-супротивник розминалася тими м’ячами, якими ми грали. А ми розминалися іншими м’ячами. Інвестори нам говорять – ось, ось, ось…Ми чекаємо вже третій місяць. Тому я вважаю, що всі гравці і так зробили дуже багато. Нас попросили – тримайтеся як можете і ми тримаємося. Я преклоняю перед гравцями голову. Багато в Івано-Франківську було футболу, багато було різних ситуацій, але такої ситуації ще не було. Я дуже вдячний людям, яки прийшли на стадіон підтримати нас. Функціонально ми не готові до команди-супротивника. «Зоря» - команда збалансована у всіх лініях. Крім того, вони дали перепочити своїм основним гравцям, тому що у них дуже серйозна гра з донецьким «Металургом». У нас також дуже важлива гра на виїзді із «Чорноморцем». «Чорноморець» зараз теж набирає хід. Якщо ви запитаєте, чому не було футболістів, яких ви бачили останнім часом я відповім, у багатьох з них травми та у трьох може бути перебір карток. 
 
- Винесуть хлопці що не будь з цієї гри?
- Винесуть. Вони грали сьогодні проти команди, яка вище класом. Коли я зайшов до роздягальні, я побачив, що в них спалахнули очі. Для нас, та й взагалі для команд першої ліги команда Прем’єр-ліги – це космос. В усьому – в умовах, в розвитку футболіста як особи. Наші хлопці хотіли щось показати, але ви самі знаєте, що ми п’ять днів готувалися до чемпіонату. Я вважаю, що ми пристойно виглядали. У «Зорі» були моменти, але вони їх не реалізували. Можливо недооцінили нас, десь воротар виручав, десь захисники. В принципі грою я задоволений.
 
www.zarya-lugansk.com
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
bonv
Шкода Прикарпаття, що ще скажеш.
nemos__z__Frankivska
Сумно...
Champions
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил