Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Кубок Украины
|
1996
0

МУРАДЯН: «Это как первоклашку посадить к десятиклассникам»

Послематчевые комментарии главного тренера клуба «Горняк-Спорт»

МУРАДЯН: «Это как первоклашку посадить к десятиклассникам»
Сергій Мурадян, головний тренер ФК «Гірник-Спорт»
 
- Мій колега уже все сказав за мене. Думаю, що «Карпати» сьогодні нам показали майстер-клас. Ті слова, які Олег Кононов говорить про наших молодих гравців – це правда. Вони налаштовувалися на гру. Але скоріш за все перегоріли, і це природньо, оскільки вони роблять перші кроки в своїй кар’єрі. Я їм сказав, що коли будете проявляти себе, то у майбутньому хтось поставить галочку біля вашого прізвища. Вітаємо «Карпати» і бажаємо їм успіхів у всіх турнірах, де вони грають. Нам симпатизує ця команда, я поважаю «Карпати», а те, що сьогодні вони нас перемогли... Звісно, в львів’ян рівень вищий. Ми ж не можемо стрибнути вище голови. У нас є умови для розвитку молоді. Що ще потрібно? В такому віці мати такі умови - це дуже добре. Хлопцям треба рости, працювати, старатися, якщо вони хочуть чогось досягти у цьому житті. А якщо хочуть відбувати номер, то так і залишаться у другій лізі. Тихо жив, тихо помер. Що ще сказати?... Це те саме, що першокласника посадити до десятикласників. Що він там робитиме? Звісно, що він «плаватиме»... Так само і ми сьогодні «плавали». В атаці узагалі нічого не вийшло, але ще раз повторимося, в нас в основному лиш молоді гравці. І саме ця молодь, якщо грубо сказати, нікому не потрібна. Вона приїхала до нас у клуб, бо він робив ставку на молодих гравців. Думаю, що в майбутньому нашій команді допоможуть саме такі матчі. Ми грали з «Металістом» товариський матч, і програли - 6:0. З «Карпатами» сьогодні 5:0 зіграли. Такі матчі повинні загартовувати наших гравців. Надіємося, що такий досвід їм допоможе.
 
- Яких голів сьогодні могло б не бути?
- Важко відповісти. Не було б цих, були б інші. Все-таки рівень вищий. Вони спокійно, розслаблено грали, а наші були скуті. Ви ж зрозумійте, що з такою командою як «Карпати» грати дуже важко. Не кожен день сюди приїжджає така команда. Я тоді ще говорив, коли дзвонили зі Львова, що ми тут кричали «ура», коли почули з ким будемо грати. Приємно, це свято для людей, для міста. А те, що ми програли 5:0… Хто розумний, той зрозуміє, що ми рухатимемося далі. Голи красиві були, на будь-який смак. Це рівень майстерності, технічого виконання, індивідуального виконання. Кажуть, що сміливість бере міста, але у деяких гравців цієї сміливості не вистачило.
 
- Ви в глибині душі сподівалися все ж таки пройти «Карпати»?
- Ви ж зрозумійте, я реаліст. Оптиміст, але реаліст. Це ж маячня, якби я таке сказав! Я чесно скажу: «Ні». Звісно, що ні. Просто не хотілося 5:0 програвати. Чесно скажу, думав що 3-4 пропустимо, але не п’ять. Так чи інакше, а життя триває. Будемо рухатися вперед. Умови для цього у нас є.
 
Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Челси – Эвертон – 6:0. Четыре мяча Коула Палмера. Видео голов и обзор
Футбол | 16 апреля 2024, 01:30 2
Челси – Эвертон – 6:0. Четыре мяча Коула Палмера. Видео голов и обзор

Смотрите видеообзор матча 33-го тура Английской Премьер-лиги

Экс-арбитр ФИФА прокомментировал удаление Зубкова
Футбол | 15 апреля 2024, 15:42 17
Экс-арбитр ФИФА прокомментировал удаление Зубкова

Олег Орехов считает, что игрока «Шахтера» могут жестко наказать

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.