Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1948
2

ТВД - Тайм - 1:3

Перша вікторія чемпіона

ТВД - Тайм - 1:3
ТВД - Тайм

Невдало стартували у чемпіонаті обидві команди. «ТВД» за перші три тури здобув лише три пункти, а чемпіон країни «Тайм» взагалі ще не знав смаку перемоги і мав у своєму активі лише одну нічию.

Краще розпочали матч номінальні господарі. У «ТВД» найактивнішими були Ткачук і Кузь. Саме Ткачук першим примусив продемонструвати талант Лисенка. А згодом Андрій ще й не реалізував вихід на воротаря.

Ближче до середини тайму підопічні Станіслава Гончаренка почали перехоплювати ініціативу, і вже друга частина тайму пройшла за їхнього домінування. Хоча й «Тайм» ще далекий до своїх минулосезонних кондицій, але вже наприкінці першої половини гри і у другому таймі чемпіони нагадували свою минулорічну гру. Перший по-справжньому небезпечний момент виник на 10-й хвилині, коли після дальнього удару Скорого Дегтяренко ефектно у стрибку парирував стрибку парирував м’яч. Господарі ж діяли на контратаках. Засенко, Кордоба турбували Лисенка, який замінив у воротах Іваняка, що не дуже впевнено відіграв перші два матчі, але той грав надійно.

Ближче до закінчення першої половини «Тайм» повністю перейшов на половину суперника. Дегтяренку вдалось парирувати добивання Скорого і удар Макаєва. Але він нічого не міг зробити з ударом Кондратюка. Легчанов віддав поперечну передачу, Кондратюк двома дотиками підправив собі м’яч і з 9-ти метрів пробив точно у нижній кут воріт. До сирени на перерву ще Якунін і Овсянніков потурбували Дегтяренка, а Павленко влучив точнісінько у хрестовину.

По перерві «Тайм» й надалі трохи переважав суперника, але у «теведистів» також були непогані епізоди для взяття воріт. Слід відзначити удар Ткачука, після якого м’яч парирував Лисенко. А Кузь зобов’язаний був забивати перебуваючи в п’яти метрах від воріт, але пробив біля штанги.

А от «Тайм» на 27-й хвилині забив вдруге. Бондар класно п’яткою залишив м’яч капітану, а Павленко невідпорним ударом відправив сферу у дальній правий кут. Після цього Станіслав Гончаренко дещо заспокоївся, випустив на майданчик Оліщука. Олександр дуже старався і навіть завдав кілька ударів по воротах Дегтяренка, але неточно.

Підопічним Романа Ковальчика потрібно було щось робити, адже час спливав і вони мали кілька дуже непоганих шансів. Ткачук пробивав із семи метрів і влучив у стійку, а на 34-й хвилині Лисенку просто пощастило, що він обрав правильну позицію, адже на удар Кузя із трьох метрів зреагувати було нереально, але м’яч влучив прямо у кіпера.

За 6 хвилин до сирени господарі випустили п’ятого польового і ледь не пропустили. Лисенко забравши м’яч у руки, відразу пробив по воротах, але Хавер дограв до кінця, встиг наздогнати м’яч і прямо з лінії вибити його на кутовий. За 4 хвилини до фінального свистка Станіслав Гончаренко зробив свій улюблений хід. На вихід п’ятого польового у гостей і у своїй команді замінив воротаря. Так що гра подекуди переходила у формат «5 на 5».

Цей тактичний хід виправдав себе. Овсянніков розвернув захисника на правому фланзі і віддав передачу на Павленка, який забив у порожні ворота.

3:0, за дві хвилини до кінця, це схоже перемога. Але «ТВД» вдалось ще повернути мінімальну інтригу. Овсянніков знову організував вихід «2 в 0», але вирішив цього разу передачі не віддавати і сам воротаря переграти не зміг. Таким чином «Тайм» втратив сферу і Кузь метрів із 19-ти відправив круглого у порожні ворота. Хоча цей гол й нічого не змінив, але Станіслава Олександровича він розсердив. Не знаю чи дісталось Денису, але перед журналістами він вдосталь розказав, як не задоволений діями Овсяннікова у тому епізоді.

Володимир КРУПЧУК

«ТВД» - «Тайм» - 1:3
Львов. Дворец спорта «Галичина»

«ТВД»: Дегтяренко - Хавер, Маржановский, Ткачук, Кузь - Засенко, Денис, Цымбаляк, Кордоба - 
Сакивский, Киндий
«Тайм»: Лысенко - Якунин, Кондратюк, Овсянников, Легчанов - Скорый, Бондарь, Макаев, Павленко -Олищук
Арбитры: Туржанский (Запорожье), Король (Донецк)
 Кузь (38) - Кондратюк (17), Павленко (27, 38)
  Засенко (19). Денис (40) - Бондарь (33)

Удары (в створ): 16 (10) - 22 (13)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
an124
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
taras.1985
Львівське дербі!!!