Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1350
5

Карпаты против бедности

Львовский клуб присоединился к акции ООН

Карпаты против бедности
ФК «Карпати» приєднався до акції «Піднімись та дій проти бідності», яку організувала ООН та підтримала українська Прем’єр-ліга.
 
У перерві гри проти «Оболоні» присутнім уболівальникам було запропоновано залишитися на своїх місцях, тим самим підтримати рух проти глобальної бідності.
 
«Футбол володіє унікальною здатністю об’єднувати людей з усього світу заради спільної мети. Це давно помітили в ООН та ФІФА, які й домовилися залучити футбольний рух до вирішення масштабних проблем людства. У 2003 році Роналдо та Зінедін Зідан започаткували щорічні матчі між зірками світового футболу проти бідності під патронатом ООН. У цьому році Прем’єр-ліга приєдналася до всесвітнього руху. Цей матч присвячений боротьбі з бідністю. Минулого року 173 мільйони людей зі 127 країн взяли участь у кампанії ООН «Піднімись та дій проти бідності». Давайте приєднаємося до всесвітнього руху проти бідності. Покажемо, що ми проти злиденності і за краще майбутнє до 2015 року!», – йдеться у зверненні організаторів.
 
www.fckarpaty.lviv.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
pirate_station
Ferret — 22.09.2010 12:22
хорёк жжот
pudell
Карпаты против бедности
---------------------------
Що, знов шось продали
realist86
нет
это нужно, наверное, всем скопом выйти на улицы и с карманов разбрасывать деньги)))
Drynja
Карпаты на своем клубном автобусе перевозят львовских рабочих на строительные обьекты в западную Европу,тем самым борясь против бедности)
Ferret
%)
"У перерві гри проти «Оболоні» присутнім уболівальникам було запропоновано залишитися на своїх місцях, тим самим підтримати рух проти глобальної бідності."
Остались на местах, поддержали движение против бедности, и, о чудо, неожиданно два бомжа во Львове купили себе по Мазератти. Так они понимают движение против бедности?;)