Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1586
5

ТВД – Тайм. Анонс

З поганою статистикою, але з надією на позитивний результат

ТВД – Тайм. Анонс

У першому з турів нового сезону, що проходитимуть на мід-уіку, відбудеться чергове львівське дербі. Перше подібне дербі цього сезону було у першому турі, тоді «Енергія» перемогла «ТВД» 4:2. Тепер суперником «теведистів» буде «Тайм».

Обидві команди не із найкращих результатів розпочали чемпіонат. Підопічні Романа Ковальчика із трьох поєдинків лише у одному змогли здобути перемогу, а чемпіон країни «Тайм» взагалі несподівано ще й не здобув жодної перемоги і має у своєму активі одне очко.

Впадає в очі явний спад у грі команди Станіслава Гончаренка, що не може не пригнічувати перед поєдинками єврокубків. Але це ще не катастрофа, адже усі три команди, що потрапили у суперники «Тайму» в Кубку УЄФА, вони повинні перемагати у будь-якому стані. Дещо покращити психологічний стан перед іграми єврокубків команда має у двох найближчих зустрічах проти «ТВД» і «Кардиналу».

Останні два роки «ТВД» приносить лише приємні спогади для «Тайму». Слід тільки згадати сезон 2008/2009 років, коли львів’яни вперше стали чемпіонами. Оформили чемпіонство «таймівці», якраз у матчі із «ТВД». І ще й як оформили, 10:2 – повна декласація суперника.

Минулого сезону ці команди зустрічались двічі і у обох поєдинках переміг «Тайм». Хоча перевага підопічних Станіслава Гончаренка була не дуже великою Скромні перемоги 3:2 і 3:1.

Отже, як буде цього разу? Статистика говорить проти «ТВД». Але, як вже сказано вище, «Тайм» зараз не у такому стані, як минулого року, коли на класі міг перемогти будь-якого суперника. Так що, підопічним Романа Ковальчика можна поборотись за позитивний результат.

Володимир КРУПЧУК

22 сентября, среда
«ТВД» (Львов) – «Тайм» (Львов)
Львов. Дворец спорта «Галичина». 13.00
НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА ЗДЕСЬ
Арбитры: Туржанский (Запорожье), Король (Донецк)
Прогноз www.sport.ua – 2:5
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Vovasss
То хто ж Вам не дає...
в коментарях максимуму на кількості знаків немає, так що пишіть, що Вам заманеться)
lkao
Да, я напишу лучше!
AlikR
"ТВД" - это, конечно, не "Локомотив", так что у "Тайма", может, что-то и получится...
Vovasss
Я писав анонс із нейтральної точки зору.
А Ви напишете краще?
lkao
Дещо покращити психологічний стан перед іграми єврокубків команда має у двох найближчих зустрічах проти «ТВД» і «Кардиналу»
Сразу видно, что автор болельщик Тайма! И вобще где таких грамотеев-писак набрали? Даже нормальный анонс сотавить не в состоянии!