Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
847
0

Кубок Украины. 1/4 финала. "Карпаты" - "Ворскла" 1:0. И вновь Батиста

Матч 1/4 фіналу Кубка України між львівськими Карпатами та полтавською Ворсклою виправдав сподівання вболівальників

Кубок Украины. 1/4 финала. "Карпаты" - "Ворскла" 1:0. И вновь Батиста

Матч 1/4 фіналу Кубка України між львівськими «Карпатами» та полтавською «Ворсклою» виправдав сподівання вболівальників, незважаючи на доволі прохолодну погоду у Львові футболісти обох команд показали непогану гру з тактичною і фізичною боротьбою. Розпочалась гра активними діями гостів вже на 2 хвилині півзахисник полтавчан Єпуряну з середньої дистанції пробиває по воротах Шуста.

«Карпати» відповідають прострілом Сучкова з лівого флангу але на місці виявилися захисники «Ворскли» і ліквідували небезпеку біля власних воріт. У першій половині першого тайму обмінювались взаємними помилками і м’яч часто переходив від однієї команди до іншої.

На 15 хвилині після вдалої передачі з правого флангу Сучков примушує взятись львівських уболівальників за голови, після його удару м’яч пролітає у декількох сантиметрах від поперечки воріт Долганського. Після цього моменту львівська команда помітно активізувалась і виникає ще низка небезпечних моментів, що і привело за собою гол на 26 хвилині, коли Самсон Годвін перехоплює м’яч у центрі поля віддає передачу на Сучкова і саме після його навісу з лівого флангу легіонер Карпат Батіста забиває головою гол, 1:0. За дві хвилини вже своє щастя перевіряє Худобяк, але після його удару м’яч проходить повз стійку воріт. Далі матч проходить у позиційній боротьбі обох команд але небезпечних моментів біля воріт обох команд не виникає. Перший тайм так і завершується з мінімальною перевагою господарів.

По перерві команди ведуть здебільшого позиційну боротьбу в центрі поля, обмінюються фолами. Після однієї з своїх атак футболісти «Ворскли» створюють небезпечний момент біля воріт Шуста: метрів з двадцяти Ярмаш влучає в поперечину. Як виявиться на майбутнє це був один з найреальніших шансів відігратись для гостей. І вже декілька хвилин по тому «Карпати» заробляють небезпечний штрафний, але м’яч політає вище воріт. Розуміючи що у полтавчан нічого не виходить у атаці, Віктор Носов проводить дві заміни на 66 і 76 хвилинах. На полі з’являються Попов і Ребенок. Однак, це не приносить позитивного результату для Ворскли, команди обмінюються ударами по воротах: не влучають Годвін у Карпат та Главина і Єпуряну в гостей. Таким чином мінімальну перемогу 1:0 здобуває львівська команда і виходить у 1/2 фіналу розіграшу Кубка України. Варто відмітити, що «Ворскла» вже третя команда Вищої ліги, яку у цьому сезоні «Карпати» зупиняють у боротьбі за Кубок, попередниками були «Чорноморець» та «Шахтар».

Омелян Король, спеціально для UA-Футбол

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.