Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
5176
12

Тайм - Локомотив - 4:7

Харьковский «Локомотив» устраивает голевую феерию, переигрывая во Львове чемпиона Украины

Тайм - Локомотив - 4:7

Цього чемпіонату ми вже звикли до несподіваних результатів. Із черговим таким результатом завершився матч у Львові між чемпіоном країни «Таймом» і «Локомотивом». Хто б міг подумати, що після трьох турів у трійку команд, що не потрапляють у плей-офф будуть входити дві найкращі команди України минулого сезону «Тайм» і «Шахтар».

Вже з перших хвилин гості приголомшили «Тайм». Литвиненко після удару Скорого намертво зафіксував м’яч і відразу вкинув його вперед на Євгена Клочка, а той свого шансу не втратив. Згодом Журба ледь не забив другий гол. Тільки після цього львів’яни трохи оговтались і почали атакувати. Легчанов, Овсянніков змусили Литвиненка витворяти дива у воротах.

А от Іваняк стояв не настільки надійно, як його колега, і на 6-й хвилині м’яч вдруге побував у його воротах. Журба перехопив м’яч, прострілив і Дмитро Сорокін збільшив перевагу «Локомотиву». Станіслав Гончаренко відразу взяв тайм-аут, адже потрібно було щось змінювати. Львів’яни більше володіли м’ячем, але реалізувати цю перевагу ніяк не могли. Час спливав, а рахунок був незмінним. На 14-й хвилині «Тайм» навіть пішов у ва-банк, змінивши воротаря п’ятим польовим гравцем, ним став Легчанов, але й це не дало дивідендів.

Все-таки на 16-й хвилині львів’янам вдалось один гол відквитати. Триходівка Овсянніков – Кондратюк – Павленко завершилась результативно. Тепер вже гості взяли хвилинну паузу, після якої їм вдалось відновити різницю у рахунку у два голи. Відзначився найдосвідченіший гравець у складі гостей Віталій Одєгов. Кісельов пробивав зі штрафного, Іваняк відбив сферу перед собою і Одєгов виявився першим на добиванні. Львів’яни час від часу продовжували грати без воротаря, але розіграти зайвого ніяк не могли. Легчанов, як міг, повертався назад і парирував м’ячі, які гості відправляли у порожні ворота. Але на 20-й хвилині господарі все-таки «догрались», і Дмитро Сорокін зі своєї частини майданчика вчетверте вразив ворота «Тайму».

1:4 – давно «Тайм» так не програвав. В перерві Станіславу Гончаренку вдалось знайти якісь слова і після перерви «Тайм» почав грати цікавіше і більше атакувати.

Львів’яни з перших хвилин вийшли вп’ятьох і майже відразу Бондарю вдалось один гол відквитати. Господарі продовжували грати вп’ятьох, «Локомотив» раз по раз губив гравців і через це в «Тайму» виникали гольові моменти. Але м’яч у ворота залітати не хотів, навіть із пенальті. На 23-й хвилині Овсяннікова збили у штрафному майданчику і Павленко із пенальті влучив у штангу. Схоже вже пора перестати довіряти капітану бити шестиметрові удари, адже видно, що йому не йде. Краще хай вдарить Легчанов, чи той ж Овсянніков. Адже минулого сезону у чемпіонаті Павленко не реалізував два удари із шестиметрової позначки.

«Тайм», незважаючи на такий нефарт, продовжував атакувати. Павленко, Якунін потурбували стійки воріт гостей. Литвиненко ледь відбив м’яч після пострілу Легчанова. На 29-й хвилині львів’янам все-таки вдалось забити. «Таймівці» розіграли вільний удар і Кондратюк скоротив відставання до мінімуму. Львів’яни продовжували грати вп’ятьох і через 6 хвилин їм вдалось вирівняти шальки терезів. Цей гол на рахунку Якуніна.

Але нічийним рахунок тримався недовго. Майже відразу Журба знову вивів гостей уперед. На цей раз «Тайму» вже відігратись не вдалось. Все стало зрозуміло на 38-й хвилині, коли Федорченку вдалось вразити порожні ворота. А на останній хвилині саме він ще й оформив дубль.
У підсумку 4:7 – поразка чемпіона, і після трьох турів «Тайм» має у своєму активі лише одне очко.

Володимир КРУПЧУК

«Тайм» (Львов) - «Локомотив» (Харьков) - 4:7

«Тайм»
: Евгений Иваняк - Александр Кондратюк, Александр Олищук, Валерий Легчанов, Виталий Скорый, Денис Овсянников, Дмитрий Бондарь, Ильдар Макаев, Максим Павленко, Сергей Якунин
«Локомотив»: Дмитрий Литвиненко - Александр Сорокин, Виталий Киселев, Виталий Одегов, Дмитрий Сорокин, Дмитрий Федорченко, Евгений Клочко, Максим Берлизев, Николай Белоцерковец, Сергей Журба, Сергей Зинченко
Арбитры: Дребужан (Мукачево), Гроховецкий (Киев)
Максим Павленко, 16, Дмитрий Бондарь, 21, Александр Кондратюк, 29, Сергей Якунин, 35 - Евгений Клочко, 1, Дмитрий Сорокин, 6, Виталий Одегов, 17, Дмитрий Сорокин, 20, Сергей Журба, 35, Дмитрий Федорченко, 38, 40
На 23-й минуте Павленко не реализовал пенальти (штанга)
 
Удары (в створ): 29 (24) - 20 (14)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 12
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
travkin
выложите видео!!!!!!!!!!!!!!!!!
futsal10
gorb2010 — 19.09.2010 11:30
Мноюуважаемый gorb2010, главное чтобы ваша команда дожила до весны, а то может быть будет смотреть чемпионат по телевизору. И не забывайте еще раз плюнуть желчью, но ведь счет на табло.
gorb2010
глубокораненый alikr,Тайм чемпион Украины,Локомотив видел медали чемпионата Украины по телевизору.Обыграли Тайм и медали себе уже повесили?Весной,как всегда.Локо в тупик,а Тайм в Европу за кубком Уефа,наслаждайтесь суперрезультатом и не забывайте подлизнуть ассоциации.
AlikR
Таймовские писаки на своём сайте совсем уже с ума сходят... в анонсе к этому матчу написали:
"Локомотив" убедительно деклассировал земляков из "Марриона".
Не поленитесь зайти на их сайт и почитать эти шедевры.%)))
AlikR
Где отчёт и видео голов?
AlikR
А я не удивлён.
Так и прогнозировал, победу "Локомотива".
Встречайте нового чемпиона Украины!
Nesta09
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
bula
Да уж. Удивлен - не то слово. Надеюсь у Тайма это лишь временное помутнение...
expert10
Хорошая встряска Тайму перед Еврокубками.
B.O.A_8
Молодцы!
trancelife
удивили и порадовали харьковчане
OLO09
прекрасный результат!!локо молодцы!!!поздравляю!!!так держать!!!