Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
1005
1

ХАЛК виграє європейський «Гранд Тур»

Українські пейнтболісти виступили на турнірі у Варшаві

ХАЛК виграє європейський «Гранд Тур»
Команда ХАЛК

Європейська серія пейнтбольного турніру «Гранд Тур» завершилась у Варшаві п'ятим вирішальним етапом змагань. В столиці Польщі в усіх трьох дивізіонах було визначено головних тріумфаторів сезону. Команди з понад десяти країн розіграли три комплекти нагород, і шість медалей із дев'ятьох можливих здобули українські команди.

У дивізіоні «Мастерс» перше місце виборола команда «Українські леви» зі Львова, а друге - київська команда «Халк». Однак за підсумками всього сезону саме спортсмени з «Халку» посіли у генеральній класифікації почесне перше місце і здобули титул найсильнішої команди дивізіону. Друге місце у загальній таблиці в «Українських левів», третє — у австрійської команди «Відень юнайтед».

В дивізіоні «Аматорс» у Польщі перемогла столична команда «Київ Експрес». Це дозволило їм посісти перше місце і в загальному заліку. Учасники команди «Халк ХО» — другий склад команди «Халк» — в Варшаві не змогли стати призерами, але це не завадило нашій команді у загальному заліку посісти друге місце.

Ну а в найпрестижнішому дивізіоні «ПРО» перемогу святкувала російська команда «РЛ Арт-Хаос». Успішно в Польщі виступили «Карпатські ведмеді». Команда з Мукачева посіла друге місце. Бронзові нагороди у команди «Синдікат» з німецького Франкфурту.

Європейський «Гранд Тур» залишився в минулому, а вже за два тижні на наші команди чекають нові захоплюючі поєдинки на черговому етапі Чемпіонату України.

газета «Команда»

Халк
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Misha Martynyuk
какой склад Команды Халк по пейнтболу