Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Профессиональный бокс
|
2259
7

Ігор ГАЙДАМАК: «Ми вже обійшли збірну Росії»

Перший віце-президент Федерації боксу України - про хід чемпіонату світу серед жінок

Ігор ГАЙДАМАК: «Ми вже обійшли збірну Росії»
Игорь Гайдамак

- Цьогорічний чемпіонат світу по боксу став безумовно наймасштабнішим дійством в жіночому боксі на моїй пам’яті – розпочав Ігор Іванович Гайдамак. - В цілому можу сказати, що змагання проходять на дуже високому рівні. І це не дивно, адже цьогорічний чемпіонат світу став першим жіночим турніром такого рівня напередодні Олімпіади 2012 року в Лондоні. Якщо подивитися на кількість бажаючих прийняти участь у цьогорічних змаганнях, в деяких вагових категорій їх нараховується по п’ятдесят чоловік, то можна зробити висновки, що жіночий бокс підійнявся на досить високий рівень. Дуже приємно, що на сьогодні ми маємо жорстку конкуренцію в Олімпійських ваговитих категоріях, адже це стане стимулом для дівчат ще більш наполегливо тренуватися та вдосконалювати свою майстерність.

Також Ігор Іванович зазначив, що зараз підіймається питання стосовно надання цьогорічному чемпіонату світу статусу «ліцензійного турніру» по відбору на Олімпіаду 2012 року. Проте, остаточного вердикту ще не винесено, адже порібно ще відпрацювати багато різних нюансів та питань з цього приводу.

- Що стосується виступу української команди, то хочу відзначити, що усі без виключення дівчата справили позитивні враження, ніхто з учасниць не випадав з основної маси і наші спортсменки боролися до останнього, яскравий приклад тому: ТРИ УКРАЇНКИ ПРЕДСТАВЛЯТИМУТЬ НАШУ КРАЇНУ В ПІВФІНАЛІ СВІТОВОГО ФОРУМУ.
Стосовно Тетяни Коб (Волинська обл.) та харківчанки Лілії Дурнєвої, усі були впевнені, що вони зможуть нав’язати боротьбу та поборотися за нагороди. А що стосується Катерини Кужель (м. Рівне), то ця дівчина нас дуже приємно здивувала і занесла до активу нашої команди ще одну медаль, а вже якого ґатунку, дізнаємося завтра.
Особисто від себе хочу висловити слова подяки Рогатину Віктору Вікторовичу (тренер Тетяни Коб) та керівнику Волинської Федерації боксу Вайнеру Генадію Яковлевичу, які зробили колосальний внесок в підготовку спортсменки до цих змагань та розвитку боксу в Волинській області та Західному регіоні загалом. І нам дуже приємно, що саме дві дівчини з Західної України (Тетяна Коб та Катерина Кужель) представлятимуть нашу країну у півфінальній стадії змагань, що черговий раз підтвердило високий клас тренерів та спортсменок з цього регіону.
Також хочу відзначити керівництво Харківської Федерації боксу на чолі з Скіданом Анатолієм Степановичем та головного тренера півфіналістки чемпіонату світу пана Задорожнього. Ці люди непокладаючи рук трудяться на славу свого регіону та виховують таких чудових спортсменок.
Також хотілося б відмітити, що на сьогоднішній день, в загальному командному заліку ми вже обійшли збірну Росії, яка за усіх часів була «основоположницею мод» як в чоловічому, так і в жіночому боксі. Це в черговий раз підтвердило, що жіночий бокс в України розвивається в правильному напрямку і ми прикладемо ще більших зусиль аби забезпечити нашим дівчатам належні умови підготовки аби до старту Олімпіади в Лондоні 2012 року ми підійшли в оптимальній формі.

fbu.net.ua

бокс
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 7
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
MyxaSlon
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
radio_slushatel
Івась — 17.09.2010 11:45

Да , ладно .
Промазали в разговоре
Наши - лучшие - иниипет!
Івась
2 radio_slushatel — 16.09.2010 18:51
а ты что моя совесть чтоб указывать
______________
да нет, но ты векдь указываешь Гайдамаку, что и как говорить, при том зная, что он тебе не ответит
radio_slushatel
Івась — 16.09.2010 18:40
да , уже порадовался
но не прет меня женский бокс
всего на всего ,ну написал , а ты что моя совесть чтоб указывать
Івась
3 radio_slushatel — 16.09.2010 18:05
порадуйся за тренеров, девушек, за Украину и не пиши чушь!
radio_slushatel
Удачи девченкам в Олимпиаде !
НаХ оно вам нужно!???? Вы же - барышни!
radio_slushatel
ми вже обішли збірну Росії, яка за усіх часів була «основоположницею мод» як в чоловічому, так і в жіночому боксі. Це в черговий раз підтвердило, що жіночий бокс в України розвивається в правильному напрямку
Ага ,
и добавь - иниипет!Когда мы этого лишимся -или обIШли Росiю ,
или шоб она усралась(тоже неху...ево)
"Осноположниця мод" -??????????Ху..й знает что написали
Шатерникова , Рогозина и Али - исключения ,остальное - УЖОС!