Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
7936
37

Карпаты уступили своим фанатам

В первый раз в истории противостояния

Карпаты уступили своим фанатам
На тренувальній базі «Карпат» у Брюховичах відбувся традиційний поєдинок між головною командою «зелено-білих» та її фанатами.
 
«Карпати» – «Фанати» – 5:6.
 
Суддя: Володимир Беззуб’як.
 
«Карпати» – Федецький, Є. Тарасенко, Гурулі, Б. Баранець, Г. Баранець, Гудима, Руденко, Габовда, Мартинюк.
 
«Фанати» – Мисак, Шеф, Тарас, Гладік, Жора, Назарчик, Танчак, Енді, Баджо.
 
Голи: Руденко (3), Г. Баранець, Є. Тарасенко – Руденко (автогол), Жора (3), Тарас, Назарчик.
 
За домовленістю команди (в кожній воротар та вісім гравців у полі) грали на півполя у форматі два тайми по 20 хвилин.
 
Це був вже четвертий поєдинок між фанатами «Карпат» та їхніми улюбленцями. Нагадаємо, що вперше друзі-суперники зіграли товариський спаринг у 2007 році. Тоді гра пройшла за повної переваги професіоналів і закінчилася розгромом фанатів – 9:0. Не забили фанати і в позаминулому році: карпатівці виграли знову «на сухо». Щоправда, забили вони лише три голи – 3:0. А от рік тому поєдинок пройшов у доволі таки запеклій боротьбі. У підсумку гра закінчилася мінімальною перемогою підопічних Олега Кононова – 4:3. Як бачимо, аматори зуміли не лише забити свій перший гол в історії зустрічей, а й дати справжній бій професіоналам.
 
Якщо проаналізувати минулі три поєдинки з точки зору прогресу фанатів, то цього разу вони повинні були щонайменше не програти. В підсумку так все й сталося. Більше того, професіонали «Карпат» вперше в історії зустрічей з своїми фанатами зазнали поразки.
 
Аби урівняти шанси команд, було прийнято рішення, що ворота фанатів захищатиме наймолодший кіпер головної команди клубу Роман Мисак. А от місце у рамці «Карпат» зайняв Артем Федецький, якого всі знають як одного з найуніверсальніших гравців Прем’єр-ліги. Адже у своїй кар’єрі він грав чи не на всіх позиціях, за винятком воротарської. Але тепер і цей пробіл ліквідовано. Натомість професіональний кіпер Віталій Руденко діяв на вістрі атак. І забігаючи трохи наперед, скажемо, що саме він став кращим у складі своєї команди, відзначившись «хет-триком» у ворота суперника. Тож у Олега Кононова додалося головного болю перед матчем з «Боруссією»: доведеться добряче помізкувати, кого саме ставити на позицію центрфорварда – Батісту чи Руденка.
 
Саме з голу Руденка й розпочався матч. Щоправда, влетів м’яч у ворота його команди. Після флангової передачі справа Жора з гострого кута пробив головою – круглий потрапив у стійку і відлетів у поле, але на його шляху трапився Руденко і м’яч рикошетом від нього опинився у сітці – 0:1. А ще за хвилину рахунок збільшився до 0:2 на користь гостей. Назарчик пробив метрів з 30-ти – Федецький парирував круглого в поперечку, а першим на добиванні був все той же Жора.
 
Подібного професіонали явно не очікували, а тому пропустивши два голи, взялися до справи. Однак тут у них виникла одна проблема – кураж впіймав позичений суперникам кіпер Мисак. Кілька сейвів Романа ледь не вбили віру у карпатівців в те, що їм вдасться відіграти гандикап. Тривало так до тих пір, поки свої бомбардирські якості не почав демонструвати Руденко. Лік своїм голам у ворота фанатів він почав з того, що вдало підставив ногу після удару Бориса Баранця. 1:2 – саме за такого рахунку команди пішли на відпочинок.
 
Цікаво, що й другий гол професіонали забили в такий же спосіб: Гурулі пробив низом, а Євген Тарасенко вдало підставив ногу – 2:2. І буквально тут же господарі поля вийшли вперед – 3:2. Трапилося це після класного дальнього удару у виконані Григорія Баранця. Та як виявилося, вперед підопічні Олега Кононова вийшли вперше і востаннє в матчі.
 
Відновив рівновагу в рахунку (3:3) Тарас. Захисники його самотнього залишили поблизу воріт і він в упор розстріляв Федецького. А ще за мить фанати знову були попереду. Скориставшись хвилинною розгубленістю оборони професіоналів, аматори провели просто таки класичну багатоходівку і Жора закотив бальон у сітку – 3:4. Щоправда, попереду гості були недовго. Свою гольове чуття вдруге проявив Руденко, який після удару Мартинюка вдало зіграв на добиванні: опинився в потрібний час у потрібному місці – 4:4.
 
До фінального свистка залишалися лічені хвилини і здавалося, що фанати робитимуть все, аби вперше в історії не програти. Схоже, подібні думки були і в головах карпатівців, які всією командою пішли вперед – негоже підписувати мирну угоду з аматорами, навіть коли вони є твоїми фанатами. І тут професіонали наразилися на дві контратаки. Спочатку супергол дальнім пострілом забив Назарчик – після його удару м’яч чиркнув поперечку і затріпотів у сітці. А згодом «хет-трик» оформив Жора. Танчак подав на Тараса і той з близької відстані головою розстрілював Федецького. Артем у черговий раз продемонстрував, що він справжній універсал – відбив м’яч, який взяв би далеко не кожен кіпер-професіонал. Однак першим на добиванні був все той же Жора.
 
4:6 – запахло сенсацією, адже до фінального свистка залишалося обмаль часу. Зрештою глядачі таки стали свідками несподіванки. Щоправда, на останніх секундах Руденко влучним ударом завершив комбінацію партнерів, але на більше карпатівців не вистачило: 5:6 – історична перемога фанатів.
 
Звісно, гра мала товариський і частенько жартівливий характер. Та все ж навряд чи хтось міг очікувати саме такий підсумок поєдинку. Тож фанатам залишається надіятися, що їхні улюбленці зроблять з цієї поразки правильні висновки, які допоможуть їм у четвер обіграти в Лізі Європи «Боруссію». 
 
Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 37
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Sorger
Красавцы болелы!
Фаны ДК, пора выносить Милю & Михалю
dinamomashina
Баджо - болеет за Карпаты)))
klic.ua
Шеф, Тарас, Гладік, Жора, Назарчик, Танчак, Енді, Баджо. ))))
шеф і жора ... xD))))
Zakymi
Даёшь фанатов Карпат в Лиге Европы
________________________
Даёшь фанатов Карпат в Лиге Чемпионов)))
andr2896
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
krava230791
Фанаты и против Боруссии будут играть)))))
dobrogelatell
в следующий раз суркиса на ворота! шоп вы все успокились
pavl1993
я бы взял Жору в ворсклу! ХОТЬ КТО ТО БЫ ЗАБИВАЛ
regseo
Карпатам - респектище за такое действие!!! Молодцы, Любят и Уважают своих болел!!! А Федецкий в раме - это сильно!!!
andr2896
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
OdecuT
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
loundrat
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
pro100_tip4ik
главное чтоб у Борусии выиграли
amber_from_Kharkov
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Weckl
Играло 8 на 8 и по одному в запасе.
Weckl
Федецкий в раме
Nigmatullin
чето я не понял:
1.Федецкий че вратарь?
2. Играло 9 на 9 ? это по каким правилам ? ни по большому футболу, ни по футзалу...
3. Среди фанатом че сборная мира играла? Баджо какие -то ...
kylt_lichnosti
XanTer-FCSD сразу видно, что ты по указке Суркиса пытаешься замять эту тему. Не выйдет!
MetalFin
четкий дааанецкий пацанчеГ
dp1024
XanTer-FCSD — 15.09.2010 20:27
===========
що ж поробиш, коли єдиний спосіб реагувати на неадекватність деяких "вболівальникив"-- висміювати його. ледь не забув. Суркіс всйо купіл!