Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига Европы
|
1165
1

Петривский может не сыграть с Боруссией

Защитник «Карпат» получил повреждение в матче против «Ильичевца»

Петривский может не сыграть с Боруссией
Тарас Петривский

Правий захисник «Карпат» Тарас Петрівський не зміг дограти до кінця матч в Маріуполі проти місцевого «Іллічівця». Пошкодження він зазнав буквально на рівному місці. Оскільки номінальних флангових захисників на лаві запасних не було, замість нього вийшов В’ячеслав Чечер. Місце правого оборонця зайняв Іван Мілошевіч, який ніколи на цьому місці не грав.

«Наприкінці першого тайму я вистрибнув, щоб перехопити м’яча, але невдало приземлився і підвернув ногу. Відчув біль, Олег Кононов побачив, що я трохи накульгую і мене замінив» - згадує Тарас Петрівський.

Про свою участь у матчі проти дортмундської «Боруссії» карпатівець говорити не береться: «Не хочу загадувати наперед – гратиму чи ні. Зрештою, все буде вирішувати головний тренер. Зараз лікарі роблять усе можливе, щоб я чимскоріш набрав необхідних кондицій».

Нагадаємо, що у першому матчі групового раунду Ліги Європи не зможе зіграти основний правий захисник «Карпат» Артем Федецький та форвард Сергій Кузнецов, які відбувають дискваліфікацію. 


Офіційний сайт  ФК «Карпати»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
PaukX2
Шо саме головне наші гравці, через свої криві ноги самі ж і страждають! Ощипко так само в Грузії призимлився на газон, вивернувши собі ногу, тепер цей! Так безглуздо впав, шо ппц!